Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elimizdeki çöpleri yollamadan ben transfer yapılma ihtimalini çok düşük görüyorum.

De Jong - Balta - Cavanda - Carole - Sinan - Selçuk - Donk - Tarık - Umut - Endoğan yollanabilse en az 3 transfer yaparız, fakat gitmeye kimsenin niyeti yok, gelenlerden çok gidecekler önemli şuan için.

Son düzenleme:
Asamo gelmedi mi artık

Asamoah'ın geldiği nöbet olması dileğiyle

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Collina bütün transferleri bilen arkadaş değilmi

Asamoah+Welliton/Sinan transfer döneminin geri kalanının mevzusu bu oyuncular olacak gibi

Collina bütün transferleri bilen arkadaş değilmi

Ben de bi ara takip ediyordum. Bazen "Cenk haftasonu yurtdışına çıkıp oyuncu getirecek" dediğinde Cenk ya gitmiyor yada söylediği başka bir yere gidiyor. Bana biraz diğer duyumcular gibi biraz takipçi biraz üfürme gibi geliyor. Tabi herkesin hata yapma durumu var. Doğru çıkan haberlerde vardır.

E5303 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu yılki Kadromuz gerçekten çok güzel ama bence hala ciddi bir temizlik yapıp seneye rotasyon için önemli elemanlar almamız gerekiyor ya devre arası ya sene sonunda

ERAY İŞCAN 215.000
KORAY GÜNTER 1.000.000
LIONEL CAROLE 700.000
LUIS CAVANDA 875.000
TARIK ÇAMDAL 1.500.000
HAKAN BALTA 1.250.000
NIGEL DE JONG 2.500.000
RYAN DONK 1.500.000
SELÇUK INAN 2.900.000
UMUT GÜNDOĞAN 460.000
YASİN ÖZTEKİN 1.150.000
ENDOĞAN ADİLİ 300.000
SİNAN GÜMÜŞ 600.000
EMRAH BAŞSAN 450.000
EREN DERDİYOK 2.150.000

Toplam ===> 19 milyon euro boş yere maaş ödüyoruz bu adamları gönderip seneye kadronun böyle olması gerekiyor inşallah STSL+UCL+Kupa 'da sonuna kadar gidebilmek için

İlk 11
32345.jpg

Böyle sapasağlam gelip takımı ayağa kaldıracak bir sol kanat ve sol stoper böyle Brahimi&Acerbi ayarlarında adamlar ...

Collina‏
@pcoliinna

Nani için valencia ile ufak pürüzler kalmış,Arda için de durum aynı..Hangisinin tercih edileceği oldukça merak konusu.
02:54 - 09 Ağu 2017
Collina‏
@pcoliinna

Uyumadıysak bi bilgi veriyim:

Feghouli için stad'da imza töreni yapılacak.Çok yüksek ihtimal çarşamba günü.
16:35 - 05 Ağu 2017

Her transferi bilen duyumcu buymuş çok iyi gidiyor diyolla puhaha

fiko mode on

eray işcan - 215k salary
lionel carole - 700k salary + 1m cash
luis p. cavanda - 875k salary
tarık çamdal - 1.5m salary
hakan balta - 1.25m salary
nigel de jong - 2.5m salary
ryan donk - 1.5m salary
selcuk inan - 2.9m salary
umut gundogan - 460k salary
endogan adili - 300k salary
sinan gumus - 600k salary + 3m cash
*alex telles - 4m cash (10%)

= 12.8m salary + 8m cash

fiko mode off

Bundesligada en begendiyim oyuculardan biri Stindl. Gercekten çok klas bir futbolcu. Ingilizler nasil kapmadi halen

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Gladbach ilk yarida hunharca pozisyon harcadi, umarim ikinci yarida gol orucu bozulur.

Gecen sezon yasanan sorun hala devam edecek anlasilan. Gecen sezon ligde girdigi pozisyonlardan en az yararlanan takim Gladbach di.

Sadece Asamoah ve Vida'nın geleceğini düşünürsek,

As kadro: Muslera, Mariano, Maicon, Vida, Asamoah, Fernando, N'Diaye, Feghouli, Belhanda, Rodrigues, Gomis

Yedekler: Eray, LİNNES, Carole, SERDAR, Ahmet, Koray, TOLGA, Selçuk, Yasin, EREN

Altyapıdan da 1 Kanat, 1 Forvet takviyesiyle yeterli olur kanımca.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gladbach ilk yarida hunharca pozisyon harcadi, umarim ikinci yarida gol orucu bozulur.

Gecen sezon yasanan sorun hala devam edecek anlasilan. Gecen sezon ligde girdigi pozisyonlardan en az yararlanan takim Gladbach di.

Orasi dogru pozisyon çok vardi. Kölne bakilinca Modestenin yoklugu ilk maçtan belli oluyor

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt