Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
easygif1502833022228.gif

fenerin kadrosu çok kötü yaa hamsiler 3-4 tane atsa da fenerliler koltukları falan sökse :d

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gasperini spinazzolaya olan güvenimi kaybettim tarzı birşey diyor sanırım... juveliler geldi gozuyle bakiyor

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diren Spinazzolla, arkandayız koçum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Atalanta taraftarı da bize küfür ediyorlardır herhalde :) asamoha nın beynini yıkamasak bunlarda spinazzolaya bulaşmayacaklardı.

#Atalanta | #Masiello: "#Spinazzola? Ha dato tanto all'#Atalanta , ma l'Atalanta ha dato tanto a lui. Spero la situazione si risolva presto"

atalanta ona çok şey verdi, yakın zamanda çözülecek

Böyle çevirdi.. atalanta oyuncusu biseyler demis

Barca suarez Neymar olmayinca çok siradan bir Takim olmus La bi Messi ve rakitic var ortalar Bosa gidiyor Messi pas atacak Adam bulamiyor acidim

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

spinazzolada başka oyuncu alamıyormu bu juve barzo takımı söyleyin kimi istiyorsunuz biz alıp vericez hadi amatör herifer ya 4.solbek alternatifinin peşine düşmüşler, bu yüzden loser takım bu juventus fb nin italya şubesi.

During his post-match comments to Sky Sports, Gasperini commented on the transfer rumors surrounding Leonardo Spinazzola: "I don't know how it will finish, as I am only thinking about the squad. This is an individual decision and it is a damaging one for us. He put himself in a difficult situation because it was not the right path to take. I feel bad for him."

Ne diyor beyler

Spinazzola bu hafta içi Juveye gider muhtemelen Asamoahı açıklarız ho

spinazzolada başka oyuncu alamıyormu bu juve barzo takımı söyleyin kimi istiyorsunuz biz alıp vericez hadi amatör herifer ya 4.solbek alternatifinin peşine düşmüşler, bu yüzden loser takım bu juventus fb nin italya şubesi.
almasına alırda spinazzola kendi oyunculari zaten
Geri istiyorlar 2. Kiralik senesini oynatmak istemiyorlar

During his post-match comments to Sky Sports, Gasperini commented on the transfer rumors surrounding Leonardo Spinazzola: "I don't know how it will finish, as I am only thinking about the squad. This is an individual decision and it is a damaging one for us. He put himself in a difficult situation because it was not the right path to take. I feel bad for him."

Ne diyor beyler

Spinizolla evde,ben mactayim nasil adalet bu. Juve beni istese bende sol bek oynayim. Hep gs taraftarlari yuzunden ortalik karisti. :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt