- 2 Temmuz 2011
- 138.061
- 58.907
- 5.488
ben baslattım bu kalbi mevzuları,benımki hala mesaj atmadı.bekliyom
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende onu diyecektim simdi degismiyor yenge duruyor
anlayabiliyorum dostum zor bir surecHata yaptım özür dilerim kafam pek iyi değil resimleri silebilirsiniz fakat gevşekçe yapılan yorumlar hoş değil yapmayın kafam yerinde değil pardon
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hata yaptım özür dilerim kafam pek iyi değil resimleri silebilirsiniz fakat gevşekçe yapılan yorumlar hoş değil yapmayın kafam yerinde değil pardon
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
14.hafta vodafone arena'dan lider ciktigimiz an sampiyonluk yorumlari yapabiliriz. daha lig yeni basladi.
kendi sahamizda ne olursa olsun 1 puan bile vermemeliyiz. deplasmanda alabildigimiz kadar puan almaliyiz
tt arena'da puan verirsek deplasmanlara moralsiz gideriz
Sinan akıllı olacaksa kalsın diyeceğim de yaptıkları affedilir de değil normalde.
Çok ciddi özür dileyip, sahada 5 dakika bile oynasa dişini tırnağına taktığını göstermeli kalmak istiyorsa.
Asamoah şart. Gelirse şampiyonluk şansımız %10 artar. O derece kritik bir mevki ve oyuncu.
-----------------------Muslera---------------------------
-Mariano--------Maicon--------Serdar-----Asamoah--
--------------Fernando----------Ndiaye-----------------
-Feghouli---------------Belhanda----------Rodrigues--
-----------------------Gomis------------------------------
2. kadro
-------------------Muslera-------------------------
-Mariano---Maicon--------Serdar--------Linnes--
------------Fernando-----Asamoah----------------
-Feghouli-------------Ndiaye----------Belhanda---
-----------------------Gomis-------------------------
İkisini de oynarız.
puan kaybetsek bile en fazla beraberlik olmalı
14.hafta vodafone arena'dan lider ciktigimiz an sampiyonluk yorumlari yapabiliriz. daha lig yeni basladi.
kendi sahamizda ne olursa olsun 1 puan bile vermemeliyiz. deplasmanda alabildigimiz kadar puan almaliyiz
tt arena'da puan verirsek deplasmanlara moralsiz gideriz
Uzun hikayearada sevgi varsa barışırsın zaten.ayrılık tuzu biberi bu aşk denen meretin.olmasa olmuyo...takma kafanı,barısırsınız