H. Can Kanca
Kırmızı Üye
- 11 Ağustos 2017
- 1.750
- 1.104
- 753
Belki olaydan gomisin haberi bile olmayacaktı ne diye gündeme oturturlar ki
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belki olaydan gomisin haberi bile olmayacaktı ne diye gündeme oturturlar ki
gonul mevzularinin konusulabilecegi bi topic aglama duvari tarzinda acilsa guzel olur insanin bazen cidden anlatasi geliyor rahatlamak içinSergene arkadas geldi
Sessiz kalınsa sineye çekilse daha mı iyi TT olmuş Gomis'in haberi olsa daha beter hoşuna gider.Belki olaydan gomisin haberi bile olmayacaktı ne diye gündeme oturturlar ki
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ilk 4de de bitirebilirlerOkan buruk iyi takim kurmus iyi top oynuyorlar stopere iyi bi adam alirsa ilk 8 de bitirir ligi
gonul mevzularinin konusulabilecegi bi topic aglama duvari tarzinda acilsa guzel olur insanin bazen cidden anlatasi geliyor rahatlamak için
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sergen ve diger arkadas icinde dedim biraz benim is yalan oldu ztnKardes burda yazacagina ara kizi konus anlat derdini rahatlarsin. Bende senin gibiydim daraliyodum bi gazla aradim bole bole dedim rahatladim. İşi kokunden cozdum. He bekledigim sonuc oldu mu olmadi ama en azindan icimde kalmadi kafam rahatladi simdi onume bakiyorum. Kendine yaparsin yani takinti olur bi sure sonra
sergen ve diger arkadas icinde dedim biraz benim is yalan oldu ztn
neyse topic kirlenmesin
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Asamoah bu hafta gelsin artik. Sol acik adi gecmiyor hic oraya transfer yapmayacaz sanirim
Avrupa da transfer döneminin sonuna geliyoruz 9-10 gün sonra bitecek 2-3 adam gelecek bu süreçte olur bence bu hafta asamoah açıklanır![]()
Insallah asamoah gelsin de rahatlayalim..transfer sezonu baya guzel gecmis olacak..
Asamoah +32 nasıl yaprak kimildamaz.