Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakın, uefa ve super kupa döneminde sol bek oynayabilecek 3 oyuncumuz vardı. Hakan, ergun, ahmet. Bu pozisyonun iyi yedeklenebilmesi cok önemli. Mesela 99-00 yılı serie a sampiyonu lazioya bakıyorsun. Pancaro 38 mac oynamış, yedeği favalli 20 küsür oynamış. Defans hattında ilk 11 oynatabilecegin en az ikiser oyuncu olması sart eger sampiyon olmak istiyorsan.

LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Artik su Asamoah transferi bitmeli. En onemli halka olacak. Yanina birde stoper aldik mi bu is olur.

Asamoah
55b0904c66b0305015d0676dfdec68aa.jpg

Gibbs
400535a4e460c78e395c982ab40f94eb.jpg

stoper alınmalıydı. hata yapıldı, insallah ilerleyen haftalarda ceremesini çekmeyiz.

Belki gibsi sol beke alıp asamoahı sol kanata düşünüyoruzdur

Aslolan Galatasaray'dır

21.08.2017 Hala De Jong - Balta - Cavanda - Tarık - Carole - Selçuk - Sinan - Umut'u yollayamadık, ondan sonra transfer bekliyoruz, şunlardan 5 tanesini yollayalım sonrasında zaten gereken oyuncular alınır.

21.08.2017 Hala De Jong - Balta - Cavanda - Tarık - Carole - Selçuk - Sinan - Umut'u yollayamadık, ondan sonra transfer bekliyoruz, şunlardan 5 tanesini yollayalım sonrasında zaten gereken oyuncular alınır.

Hayatlarında göremeyecekleri paralar alıyorlar giderler mi hiç. Baltayı görmüyon mu sorsan ben GSliyim der git diyince de parayı bırakamıyor.

Aslolan Galatasaray'dır

Küme düşen Kayseri, şampiyonluk adayı Göztepe'yi yenmiş.
Tam bunu yazmaya girmiştim. Geçen hafta küme düşer, çok kötü takım denen Kayseri, taş gibi takım olmuş müthiş oynuyorlar denen Göztepe'yi yenmiş. Haftaya Osmanlı vs Kayseri olacak iki küme düşme adayı, ayrıca haftaya küme düşme adayları arasına Sivas'ta katılacaktır şüphesiz :)

Tam bunu yazmaya girmiştim. Geçen hafta küme düşer, çok kötü takım denen Kayseri, taş gibi takım olmuş müthiş oynuyorlar denen Göztepe'yi yenmiş. Haftaya Osmanlı vs Kayseri olacak iki küme düşme adayı, ayrıca haftaya küme düşme adayları arasına Sivas'ta katılacaktır şüphesiz :)

Fikstürümüzde sırasıyla kimle oynuyorsak küme düşme adayı desene

Aslolan Galatasaray'dır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt