Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gibbs ile watford'da ilgileeniyor. Iyi topçu bence

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakatlıklarla boğuşuyo demiş
Şu an bi sıkıntısı yok

TapaTalK

Kronik sakat falan mı diye sordum sakatlıklarla boğuşuyor dediğine göre antuda da kronik sakat deniyor da onları kaale almıyorum gomise neler diyorlar şimdi bizde olsaydı diyorlar bizim taraftar diyince ciddiye aldım

Aslolan Galatasaray'dır

Sakatlıkları ciddi mi

Aslolan Galatasaray'dır

1 sezonu full kapatmıs, sonrasında sık sık sakatlanmıs. sene sonu sözlesmesi bitiyor, 7-8m euro cok para, 3-4'e bitmeli.

+vida'yı kaparsak iş biter. serdar aziz ciddi sorun. hem defansif olarak kaliteli hemde duran toplarda etkili bir stoper. belhanda faktörü ile vida-maicon ikilisi cok gol atar bizde.

Asamoah için yine sakat falan denmeye başlamış ne kadar doğru bilen varsa aydınlatabilir mi

Aslolan Galatasaray'dır
1 yıl futbol oynamamış kıkırdak sakatlığı yüzünden 2014 2015 sezonu
Sonra ödem menisküs tedavisi görmüş arkasından
Dizi ıyi kontrol edilmeli

1 sezonu full kapatmıs, sonrasında sık sık sakatlanmıs. sene sonu sözlesmesi bitiyor, 7-8m euro cok para, 3-4'e bitmeli.

+vida'yı kaparsak iş biter. serdar aziz ciddi sorun. hem defansif olarak kaliteli hemde duran toplarda etkili bir stoper. belhanda faktörü ile vida-maicon ikilisi cok gol atar bizde.

Umarım asamoahda ciddi bir şey yoktur ancak sık sık sakatlansa juve bu kadar direnmezdi gönderirdi diye düşünüyorum vidayı niye almıyoruz bende şaşırıyorum ondan iyisine bakılıyorsa bir şey diyemem ancak vida daha ucuza mal olur bize

Aslolan Galatasaray'dır

menisküs dizdeki kıkırdak dokudur zaten. neredeyse tüm futbolcularda böyle bir sakatlık geçmişi olur. Mevzu basit menisküs hasarları değil bağların sağlamlığı. Sakatlık konusunda hiç endişem yok juve kadar dikkatli bir kulüp elinde tutmaya çalışıyorsa sağlamdır.

Off sıkıntı bastı içi mi zaten feghouli de de sıkıntılıyım adama kimse talip olmadı westham nerdeyse bedavaya bize verdi epl de 4.5 milyon para değil sonuçta umarım şüphelerim çıkmaz

Aslolan Galatasaray'dır

gibbs+asamoah yapsınlar ayaklarımızı uzatıp maç izlemek yerine o kadar yolu gelip stadyumu dolduralım:gsbayrak:

menisküs dizdeki kıkırdak dokudur zaten. neredeyse tüm futbolcularda böyle bir sakatlık geçmişi olur. Mevzu basit menisküs hasarları değil bağların sağlamlığı. Sakatlık konusunda hiç endişem yok juve kadar dikkatli bir kulüp elinde tutmaya çalışıyorsa sağlamdır.
Kıkırdak vücudun en geç yenilenen yeri degilmi
En ufak sıkıntıda ödem toplar bulunduğu bölgede ısı yükselmesi ağrı yapar
Yanılıyormuyum

Gibbs savunma anlaminda da fena değil yine sert oyuncudur kademeye falan iyi girer, nerede duracağını bilir. Premier Lig'deki oyuncuların en büyük özelliği sanırım fiziklerinden sonra bu; Pozisyon bilgisi...
Gibbs bu anlamda cidden iyi. Bu pres, mücadele oyununuda yapar diridir yani. Asamoah sol kanata geçerse ve sol bek Gibbs olursa birbirini tamamlayan, Gomis'e her maç minimum 5 isabetli orta açan bir takim haline geliriz sol kanattan sadece... savunma anlamında da sıkıntılar çözülür. Keşke bunu akıl etseler.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Off sıkıntı bastı içi mi zaten feghouli de de sıkıntılıyım adama kimse talip olmadı westham nerdeyse bedavaya bize verdi epl de 4.5 milyon para değil sonuçta umarım şüphelerim çıkmaz

Aslolan Galatasaray'dır
Sıkıntı yapma
Arkana yaslan keyfini çıkart.

TapaTalK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt