Umut Özçelik
Büyük Kaptan
- 19 Aralık 2008
- 21.441
- 3.560
- 1.983
sene sonu sözleşmesi bitecek birisi için aşırı fazla hemde.9 milyon asamoaha fazla
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sene sonu sözleşmesi bitecek birisi için aşırı fazla hemde.9 milyon asamoaha fazla
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ne kadar kaliteli olursa olsun,Asamoah da gelirse sizce 31 de 31 olur mu 1 2 beraberlik olabilir ama hiç yenilgisiz ben ciddi ciddi düşünüyorum takım bu.lige çok fazla
juventus 7 + 2 milyon euroluk bir teklif bekliyor yazıyor bırakmak için.
Bu istatistik bana çok gerçekçi gelmedi açıkçası.Beşiktaş 183 fiziki mücadelenin 105'ini kaybetti. G.Saray ise 209 mücadelenin 189'unu kazanarak ligin en güçlü takımı oldu. (A Spor)
ulan bu takım savaşa falanda girer he
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
doğru rdasBu istatistik bana çok gerçekçi gelmedi açıkçası.
gelen ilk ciddi teklifde gider zaten.gumus gawatini satalım da asa nın parası ciksin
nasıl teklif sunmamışız?GDS | Spinazzola kadroya alınmadı ve Juventus'a dönecek. Asamoah'la anlaşan ama Juventus'a resmi teklif sunmayan G.Saray ise beklemede. https://twitter.com/FutbolArsiv/status/899544401243930624/photo/1
böyle istemekle oluyor muymuş?"Galatasaray, Asamoah'tan Juventus'tan ayrılmasını istedi." (GdS)
nasıl teklif sunmamışız?
sunmuştuk ve kabul edilmemişti sanki?
Spinazzola transferi için süre istemiş olabilirlernasıl teklif sunmamışız?
sunmuştuk ve kabul edilmemişti sanki?
teklif gelmiorken ne diye girdi havalara allahin kirosu.ilk teklife tekmukler eşliğinde ugurlanmaligelen ilk ciddi teklifde gider zaten.
denilenlere göre menecerinin gazına gelmiş.teklif gelmiorken ne diye girdi havalara allahin kirosu.ilk teklife tekmukler eşliğinde ugurlanmali