Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu kadar gelişmeden sonra asamoahdan zor faydalanır juventus.
gerçi aynı şeyleri geçen sene diarra içinde yazdık ettik ama sonu hüsran olduydu.

Asamoahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Champ olma ihtimalimizi %10 artıracak adam

sözleşmesinin son senesi olan bir oyuncu için 7 milyon + bonuslar çok iyi para.
asamoah bizde olsaydı aynı şartlarda biz satardık onu bu paralara.

O değil de ingiliz kulüpler neden asamoahya talip olmuyorlar

Rahatlıkla whu stoke ve watfordda oynayacak biri
Başka teklif de var diye demeci var Juventus sd'in. Doğruysa tabiki.
Asamohaya ücret olarak ingilizler 4-5 milyon euro vermesi gerekir ayrıca bizim teklifimizle orantılı olacak ise. Vergi meselesi.

Sol bek için stoke gibi takımlar bukadar ödermi bilmiyorum.

Vallah sonuna kadar helal olsun bu adama. Cok güzel özetlemis konuyu.

DHvOAcZXcAQn7fB.jpg

Yedek kaleci için Türk almak gibi bir saçma tavır var gerçekten anlam veremiyorum bu nasıl bi zeka örneği
Mesela muslera 70.dakikada sakatlandı diyelim Eray 20 dakika oynadı o maç bitti diğer maça alacağımız yedek yabancı kaleci 11 çıkar Eray yine yedekte bekler burda yedek kalecinin yerli olmasının istenme sebebi o 20 dakikayı oynamak mı?

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tamer bey teşekkürler,hoşgeldiniz diyelim aynı zamanda.yoktunuz bayadır

Teşekkürler Emmoğlu, Sağolasın , sana da geçmişolsun. Sinüzit ötelemekle tedavi olan yani bünyenin telafi edebildiği bir rahatsızlık değil bildiğim kadarıyla. Bir an evvel bedeli,ni ödeyip kurtulmak en kestirme yol...

Cimbom da işler yolunda gitmediği zamanlarda, üyelerin hazmetme kapasitesi çok düşüyor.
Doğru ve faydalı şeyler dahi sadece güzel şeyler olmadığı için abartılı tepkiler gelebiliyor. Öksüren çocuğun öksürük şurubunu acı diye içmekten korkup yaygara yapmasıyla aynı gibi bişey işte..
Bundan uzak durmak için bazen geri çekilmek her iki taraf içinde en iyisi olduğuna inandığımdan, öyle zamanlarda köşeden kesmeye devam ediyorum.
Yokluğumun en basit açıklaması bu.

Son düzenleme:
Burdan bütün antuculara selamlar forumunuzu okuyorum takimimizi öve öve bi hallere girmissiniz. Acele edin kombineler bitmek üzere.

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Sinan + Carole'den 5-6 milyon alsak güzel olur.
de Jong + Cavanda :atess:

Asamoahhhhhhhhhhhh

Kaç gündür yaprak kımıldamıyor.. Asamoah ve Welliton gelsinde bitirelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt