- 2 Temmuz 2011
- 138.061
- 58.907
- 5.488
Angutdaki yozgatli serefsizi burdami?
onu ben uygun zamanda bütün forumun ortasına salıcam.az daha sabredin.istediginiz kadar sövebilceksiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Angutdaki yozgatli serefsizi burdami?
Pavyon işleticisi gibiAbi bu nedir ya şu kıyafete bak tepeden tırnağa tarzına koyyim
ben buldum bile onuonu ben uygun zamanda bütün forumun ortasına salıcam.az daha sabredin.istediginiz kadar sövebilceksiniz.
Ben ırkçılığa çok karışıyım, çünkü bende yarım siyahım. Bel den aşağısı siyah
Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?
ben buldum bile onu
Ziekerinkle de aşağı yukarı net 20m avro filan harcadık.
Ama kaliteli farkı büyük.
Var hocam.+30 cm varmi siyah bolgede ?
Üst düzey bir adam olamadı hic.TRANSFER - Valencia, Inter'den Geoffrey Kondogbia'yı 1 sezonluğuna kiraladı. https://twitter.com/tribundergi/status/899586212134092800/photo/1
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Juventus için değerli bir adam.almak kolay değil.Aslında Juventus Asamoah'ı hiç bırakmak istemiyor, çünkü adam ne zaman ihtiyaç olsa çıkıp elinden geleni yapıyor, çok profesyonel. Zaten adam yıllardır o müthiş orta sahada yedekte bırakılıp ziyan edilmesin diye oynatılıyordu. Juventus için ilk 11 oyuncusu değil çünkü kadroları muazzam ama buna rağmen değerli bir adam. Sözleşmesi son senesinde de olsa 7 milyon Eurolar normal böyle bir adam için. Sonuçta bizim 1 sene bekleyip öyle alalım diyecek lüksümüz yok. Futbolcunun da 1 sene kenarda oturup aynı şekilde kariyerine devam edecek hali yok.
AsdffgdssdffffddsdaasssffgVar hocam.
Ayıptır söylemesi don bulamıyorum bu nedenle.
Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?