Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben denayerden yanayim. Genc, yetenekli, teknik, hiz, zeka, bunlar onda mevcut. kendisini bizde zaten kanitlayabilmis, sevdirmis bir oyuncu. Ya yüksek miktara satariz bir kac yil sonra yada korayla birlikte gecilmez duvar olurlar.

Maiconun yanina daha hizli, teknik bir adamin olmasindan yanayim. Takima daha uygun olur oyun stili. Benim görüsüm

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Erman bjkye kötü dedigi icin tt yapmış tinerciler uahahah

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler çok sicak ve Saglam bir haber getiriyorum

Sinan zu Hamburg

Gol sevincinde sakatlanan Müllerin yerine alinacak

Kaynak Alman Sky

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Ben denayerden yanayim. Genc, yetenekli, teknik, hiz, zeka, bunlar onda mevcut. kendisini bizde zaten kanitlayabilmis, sevdirmis bir oyuncu. Ya yüksek miktara satariz bir kac yil sonra yada korayla birlikte gecilmez duvar olurlar.

Maiconun yanina daha hizli, teknik bir adamin olmasindan yanayim. Takima daha uygun olur oyun stili. Benim görüsüm

Ne ara kanitlamis? Senden baska goren duyan varmi acaba ?

bu morun menajeri muzzi fenere getirmek için bi tarafını yırttı. aziz sağlam komisyon sözü vermiş belli ki

YouTube yirmi yasinda olmasina ragmen iyi performans gösterdi bu forma icin savasmak isteyen herzaman is yapar. Tudorun da sistemine tam uygun.

Asamoah'ı al, Denayer'i kirala; Donk, De Jong, Sinan, Cavanda, Emrah'ı gönder, uygun bir kanat al, altyapındaki pırlantalara güven, yürü.
-evren

1-Asamoah ile anlaşıp bu transfer için Juventus’un izni bekleniyordu
G.Saray Yönetimine göre bu transferin olma ihtimali % 80

ALI NACI

2-G.Saray transfer olasılığını yüksek görse de sol bekte B planı için harekete geçerken 31 Ağustos’a kadar Asamoah’a süre verildi

Naci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt