Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar iyi takım olduğumuz surdan belli adamlar tolgaya bile video hazırlamış
Iyi takım sistem oyunu herkesi patlatıyor
Ornek linnes tolga

52f3c9822d37a1befecd14c198562294.jpg

Ahahahahhahahahahahahahahahha

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gibbs sol bek, Asamoah sol kanat olsun. Soldaki o çalışkanlık,güç ile rakip darmaduman olur

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O zaman tam bir şampiyonlar ligi takımı olur. Şampiyonlar liginde çok ciddi üst seviye takımlar olduğu için bu kadro tüm takımlarla kafa kafaya oynar. Defans ve ofans dengesi üst düzey bir takım olur.
Ama bizim ligde rakipler çok fazla kapandığı için yaratıcı kanat oyuncuları şart.

Asamoah (gibbs)
denayer
sol kanat

Buralara transfer yapılmalı. Bu kadroya yazık edilmemeli.

Başkanın harcanan paraları az gösterme gayreti yanlış. Çıksın adam gibi söylesin harcadım, var mı bir itirazınız diye! Böyle kendine güvensiz duruşu karşı taraftakilere de cesaret veriyor. En mantıklı konuşmayı Helvacı yaptı, bu yatırım sonucunda statlar dolacak, formalar satılacak vs. diye. Başkanın da buradan yürümesi lazım...

Şu takıma STSL'de Tallisca'dan başka kimi istersiniz?

Twitter da collina bek de gibbs önde asamoah olursa kimse şaşırmasın yazmış

Aslolan Galatasaray'dır

Beyler cumletem iyi aksamlar,iyi transferler. Yillik izin zamani. Ara ara girmeye caliscam ama simdiden bol neseli transferli ve galatasaray sevdasinin surekli tavan yaptigi gunler bizimle olsun.

haha sol açık sol stoper yedek forvet yedek kaleci .. ama alacaklarını sanmıyorum :D

Sol bek harici bana da alacaklar gibi gelmiyor. Hele ki o genel kuruldan sonra.

Türkiye ligi için stoper bir hata yapsa hücum hattımız misliyle karşılığını verir ama büyük maçlarda dönüşü olmayabilir. O yüzden sol bekten sonra stoperde şart bana göre.

Sol bek alınıp stoper alınmazsa büyük sıkıntı yaşarız. Serdar Aziz ve Ahmet Çalık'la bir sezon geçmez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aslında bakıldığında 3-4-3 (2-1-4-2-1) gibi oluyoruz atak da.

Fernando Stoperlerin arasına giriyor ve topu arkadan 'D.Luiz' varı topu oyuna sokuyor.

Mariano ve Asamoah zaten bildiğin "352 Bekleri". Komple kanadı kullanacaklar.

Gomis arkasında free / kanat ağırlıklı takılan Garry-Feghouli olacak.

79aac38dd9009a54ff72d4188b906e80.jpg

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt