Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
büyük kaptan
Suan napiyor acaba
ea1fce80774e51a7fb3c9ab78ff80a9f.jpg

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emre mor menajerini kovmuş adam ne uğraştı şikebahçeye götürmek için sığır herif oyuncunun menfaatini düşüneceğine alacağı komisyonu düşündü çocukta şutladı iyi yapmış

Ahmet Bulutla çalışmalı ispanyaya kesin transfer olur hemde iyi bir takıma salak muzzi özcan kimdir ya at hırsızı herif ! çocuğun kariyerini bitirirdi getirse fenere hangi genç oyuncu parlamışta fenevbahçeden yurt dışına transfer olmuş 1 tane yok örneği can bartu var işte bilmem kaç sene önce başkada yok zaten sorunlu bir tip emre gitse feneve daha avrupaya zor dönerdi yerinde bir karar olmuş

Feghouli ve Asamoah geldiginde tolga bu takimda as olamaz en fazla yedek olur

tolga zaten mevkiinde yokluktan oynuyor attığından çok kaçırdığı goller saç baş yolduracak cinsten..Ama kalsın en azından geçen sezonki iğrenç futbolunu biraz olsun unutturdu milli takım içinde alternatif olur hatta mehmet topal denen ayının yerine şu performansı ile rahat rahat oynar bence.

Nevzat, Asamoah hakkında olumlu görüş verdi. En önemli kaynak bana göre

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ahahaha :asd22:

Emre Mor'a baya güldüm ya adam fenere gelmemek içi o tosunu kovmuş bende şaşırmıştım nasıl gelir diye demek o tosunun işiymiş

Bu Muzzi midir nedir o konu hakkında resmi ağızdan bir açıklama var mı beyler ?

milan' işini batırdığı için kovuldu muzzi diye biliyorum

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre mantıklı düşünüyor demekki. Buraya gelmenin sonu olacağını kendisi de biliyor. Kesinlikle Bundesliga'da kalmalı veya La Liga'ya gitmeli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt