Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[FONT=&quot]Orta saha oyuncularımızın ikili mücadele kazanma yüzdeleri;

[/FONT]
DHyQMClXoAIDJTp.jpg

Bein bir sürü kolpacı adam var. Twitterda çıkan söylentilerin hepsini bitti diye koyuyorlar.Kendileri yarın-sonraki gün dedikleri an patlıyor.Güvenmeyin

Quaker&Aşkın iyidir.
Evren Göz iyidir.
Bahar hanım vardı iyiydi.

Emre yanlış yere gitti. Bence Cengiz de kulüp olarak yanlış yere gitti.

Emre de Cengiz de Belçika, Hollanda veya İspanya gibi liglere gitmelilerdi.

Cengiz'e parayı verip City alsaydı iyi yere kiralardı O'nu. Girona veya Twente'ye verirlerdi.

beinsports haberi harbiden baya saçma ve de karmaşık.bi umut güner akıllıydı zaten.3 milyondan asagı gelmez vida.

Bu arada Maicon-Vida ağır olacağı için pek sıcak bakmıyordum ben Vida'ya. Yazmıştım birçok kez, bize sol ayaklı hızlı stoper lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gianluca Di Marzio :: Calciomercato | Juventus, il punto da Marchisio a Spinazzola: contatto con l'Atalanta ma nessuna apertura dai nerazzurri

Hala durum ayni, juventus bugun atalanta ile gorusmus ama hala anlasamamislar, bu durum Asamoah'in Galatasaray'a transferini engelliyor diye yazmis anladigim kadariyla.

sabredicez.perşembeye kadar netleşir.di marzio şerefsizi asamoahla anlaşıldıgı ahberini de 5-6 gün sonra girdiydi.aldıgımız da yazacak elbet

Ulan Atalanta amma naz yaptiniz ha, verin iste adami bizde Asamoah'i alalim.

Bu surec uzayacak belli oldu.

Emre yanlış yere gitti. Bence Cengiz de kulüp olarak yanlış yere gitti.

Emre de Cengiz de Belçika, Hollanda veya İspanya gibi liglere gitmelilerdi.

Cengiz'e parayı verip City alsaydı iyi yere kiralardı O'nu. Girona veya Twente'ye verirlerdi.

Bence de. İtalya ligi gelişim için pek iyi bir tercih değil. İspanya ve Almanya'nın eline kimse su dökemez bu konuda. Cengiz'in de Salih gibi olma ihtimali az değil ama Salih'e nazaran çok daha disiplinli, o yüzden az da olsa bir şansı var

sturaro-genoa
laxalt-atalanta
asamoah-Galatasaray olacak

en basından beri söylüyorum.vidayı alırsak fena olmaz ama toloi olmalı tercih.2018de bitiyo sözleşmesi,yükselişte...

Vida vasat üstü bi stoper şampiyonlar ligi ayarında bi adam değil.Bu sene şampiyon olursa gelecek sene oraya sağlam bi adam almak lazım

Asamoah işi 30'una kalacak gibi görünüyor. Bu 3'lü düğüm kolay kolay çözülmez. Yalnız kendisinde devam etmek istemeyen oyuncuları da ısrarla hapseder gibi tutan kulüpleri de anlamak zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt