Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sahadaki 11 oyuncunun dışındakilere bakarsak hele ki 9 ana bölgenin telafisi garanti mi sorusuna, gönül rahatlığıyla '' TABİİ Kİ EVET '' diyemiyorsan, bu olayı ciddiye almamak halının altına ötelemekten başka bişey değil.

Yakında karşına çıkacaktır...
Haftada 1 maçı kaldıramayacaksak takımı dağıtalım gitsin zaten.

*Laxalt still an option for Atalanta which should release Spinazzola
Dış basın akiyor

Atalanta not budging on Spinazzola. He wants to return to but there's no confrontation between the club's. Laxalt still an option. [GdS]

Feghouli ve Asamoah ın sakatlık durumundan biraz korkuyorum ama çok düşünmek istemiyorum.
Yedekte olsa sakatlık riski yüksek olsa Juve bu kadar şans tanıyıp takımda tutmazdı heralde Asamoahı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ciddi bir sakatlığı olsa Juventus gibi bir takım asla tutmak istemezdi, şans bile vermezlerdi. Adamlar 1 yıllık sakatlık yaşamasına rağmen yine de takımda tutmak istediler, yine de kadroda kendisine yer bulabilir miyiz diye uğraştılar. Hatta doğru mu bilmiyorum biz teklif yapınca sözleşme uzatmak da istemişler ama kendisi kabul etmemiş.

Sakatlık olmaz demiyorum tabii, her zaman olabilir. Ama kronik bir durum olsa Juventus şimdiye kadar muhtemelen bedelsiz bırakırdı kendisini.

Feghouli'nin de bildiğim kadarıyla uzun süreli bir sakatlık geçmişi yok.

Son düzenleme:
Asamoah'ı alıp yabancı transferini kapatırız. Yerli transferi yapılabilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Asamoah ı hiç izlemedim, bu kadar futbolsever istiyorsa muhakkak iyi futbolcudur .

Geçen sene Juvenin Avrupadaki tüm maçlarını izledim ama Asamoah yoktu. Sakat değilse, en azından rotasyonda kullanılamaz miydi? Alexsandro yerine oynayamaz miydi? Onyargisiz, Bilgi amaçlı soruyorum.

Nevzat cuma gunu 50bin Gomis maskesi dagitilsin yazmis Ali Naci de iyi fikir demis.

Neden bir serefsizin soylediklerini abartiyoruz, 50 bin maske falan, dunya'ya gundem mi olalim, adamlar yazmaz mi Gomis gittigi ulkede irkciliga ugradi diye, her ulkeden haber cikar, zaten o serefsiz disari artik zar zor cikar.

Konyasporun baskani istifa etmis.

Asamoah ı hiç izlemedim, bu kadar futbolsever istiyorsa muhakkak iyi futbolcudur .

Geçen sene Juvenin Avrupadaki tüm maçlarını izledim ama Asamoah yoktu. Sakat değilse, en azından rotasyonda kullanılamaz miydi? Alexsandro yerine oynayamaz miydi? Onyargisiz, Bilgi amaçlı soruyorum.
bizim oynadığımız 2 cl maçında da oynamıştı hatta sol açık oynamıştı o maçlarda.

Sen hangi Juventus'u izledin kardeş?
Sevilla maçında oynadı sonradan oyundan çıktı. Zagreb maçında 90 dk oynadı. Barça maçında son 2-3 dk kala oyuna girdi emin misin tüm maçları izlediğine? Bunlar avrupadakiler istersen ligdekileri de sayayım

iddialar gerçek demek ki ..

iyi olmuş herife tribünleri izmir marşı söylemeyin diye uyarıyordu Atatürk düşmanı yalaka
Sahaya giren taraftarları bu ayarlamış diye iddia var

Zaten o aniden giren taraftarlar oyunculara yetişemedi yoksa büyük kaos olurdu.

Zaten böyleleri, birilerinin arkasına sığındığını sanıp toplumu ayrıştırıcı eylemlere imza atıyordu.Hepsinin tek tek pislikleri çıkıyor

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt