Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah ı hiç izlemedim, bu kadar futbolsever istiyorsa muhakkak iyi futbolcudur .

Geçen sene Juvenin Avrupadaki tüm maçlarını izledim ama Asamoah yoktu. Sakat değilse, en azından rotasyonda kullanılamaz miydi? Alexsandro yerine oynayamaz miydi? Onyargisiz, Bilgi amaçlı soruyorum.

Renktaş bizim juve deplasmanında 2-2 berabere kaldığımız maçı aç izle keyiften 4 köşe olursun asamoah resmen döktürmüştü

Ulan 60'dan sonra taktiksel olarak aktif dinlenme yaptığımızın farkında değil herif. Adam onu oyundan düşmek olarak algılıyor. Oyundan düşmek dediğin rakibin oynamasına izin verirsin. Biz rakibi oynatmıyoruz ki, top da bizde kalıyor. Çünkü çok iyi pas yapıyoruz. Ha Osmanlı maçında bazı anlarda bocaladık ama bu kadar yeni bi takım için normaldir. Misal Tolga Gomis ve Tolga'nın kaçırdığı çok net 1'er pozisyon var 3-0 iken. 4-0 fişi çekerdik. Ama duran toptan yedik golü.

Gelip bizim forumu okumuş Samet Aybaba Onur kardeşim. Ben de aynı analizi yaptım gözü kör olmayan tüm renktaşlarımız gibi. İşte o orada milyon euro kazanıyor, sen ben de bedava yazıyoruz. :asd22: Aktif dinlenme pek yapamadık Osmanlı maçında. Zemin de sorunluydu ve senin dediğin gibi takımın uyumunda da hala sıkıntılarımız var. Yoruluyoruz da ki zaten aynı tempoyu 90 dakika yapmak da mümkün değil. Taktiği sert oynamak ve bolca yugoslav faulu yapmak olur bu hafta Trabzon'un Fener'e yaptığı gibi. Adama derler Mübarek Barcelona değilsin tik tak pasla çık presten, Mourinho hiç değilsin mucizevi taktik mi üreteceksin. Yapacağın belli işte. :red: Haddini bilerek oynasın 2 tane yesin, 1 kırmızı kartla dönsün evine. Muhtemelen de öyle olacak gibi bir hissiyatım var. Bakalım.

Vida ve Denayer çok pahalı bulunmuş devre arasına kadar takviyesiz geçilebilir haberini Nevzatta girmiş

Bunlar hamza ile limuzin şoförü kılıklı rieenkink in Galatasaray ı sanıyor hala bizi
Papatya devri bitti beyler isteyene mermi var

Vida ve Denayer çok pahalı bulunmuş devre arasına kadar takviyesiz geçilebilir haberini Nevzatta girmiş

İşte bunlar hep ölmeyi unutan değerli üyelerimiz yüzünden. Pilav alacak para kalmayacak kulüpte. :rolleyes-74: Pilav önemli.

Sinan
De Jong
Donk
Cavanda
Tarik
bunlari postala...

Asamoah
Stoper
Sol acik
yedek kaleci
yedek forvet
bunlarida getirin...

zaman daraliyor hadi artik

Futbol tabi bu sen 15 atak yaparsın top girmez 1 kere gelirler gol atıp giderler.
Şikeci abisi fener balı vardır bunlarda.

İlk 15 dakika 2-0 yapıp açmamız lazım bunları

TapaTalK

Rodallega için Balta-DE Jong-Tarık Çamdal-Selçuk İnan'dan oluşan teklif kombinasyonları yapsak 1 taşla 2 kuş vururuz

55df12c853b8575f4af551d7d83a5413.jpg

O sene Bu sene

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

"O sene bu sene" mottosu bize göre değil. Daha çok 7-8 yılda bir şampiyonluk yaşayan Beşiktaş'a uyuyor.

"O sene bu sene" mottosu bize göre değil. Daha çok 7-8 yılda bir şampiyonluk yaşayan Beşiktaş'a uyuyor.

Resimde yazan yazi için dedim zaten 'o sene Bu sene' diye. Aslan bazen etrafindaki salaklara esas kralin Kim oldugunu göstermeli yaziyor ve onu Bu sene gösterecegiz demek istedim ;-)

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Güneş bile Asamoahhhhhhhhh diye bağırıyor...

DH0pwdIXYAAqnHM.jpg

Sivasi tokatlariz,asamoahta gelmis olur.

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vasfi az daha devam edersen seni konudan atacağım. :D Yeter yahu ! :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt