Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gustavo Gomez Serdar Aziz ayarında bir adam.Sert ve biraz kazma bir yapıda çok matah bir stoper olduğunu düşünmüyorum ama Nöştadterden çok üstündür

Gustavo Gomez Serdar Aziz ayarında bir adam.Sert ve biraz kazma bir yapıda çok matah bir stoper olduğunu düşünmüyorum ama Nöştadterden çok üstündür
Serdar Gustavo Gomez'i top diye oynar, adam bildigin kazma ve cok agir. Milan 24 yasinda kakalayacak kulup aramazdi zaten aksi takdirde.

[FONT=&quot]Sinopspor-Yeni Amasyaspor maçında bir güvenlik görevlisi, telefonla konuşurken yanlışlıkla sahaya girdi.

[/FONT]
DH1bO2CVoAAXBXD.jpg

:asd22:

Bu Sinan Gümüş menajerinin yarısı kadar çalışsa takım da Sinan da çok farklı olurdu.6 milyon haberleri pek gerçekçi durmuyor.

Serdar Gustavo Gomez'i top diye oynar, adam bildigin kazma ve cok agir. Milan 24 yasinda kakalayacak kulup aramazdi zaten aksi takdirde.

Aksini söylemiyorum zaten,Stil olarak Servet-Serdar karışımı biraz hava topları ve sertlik var ama ayağı kötü ve hantal,Kjaerden sonra kesinlikle kan kaybı olacak Gomez o kaliteden uzakta bir stoper.

3.40'a düşmüş şampiyonluk oranımız 5 küsürle başlamıştı sanırım

bizim 60 dakikamiza karşı cikabilcek takim yok
Çünkü ligde 25 30dk üzerine çıkabilen ekip yok...
Ki 60dan sonrada farki acabilecegimiz pozisyonlar bulduk gomisle falan... tolga az akilli olsa hattrick yapardı. Tekniksel olarak mutlak gol pozisyonu çok yani. Ve 3-0 dan sonra rölantiye almanın doğru olduğunu düşünüyorum. Bireysel hatalar olmasa (serdar,garry) duran top dışında zor gelirlerdi

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaçırılan goller acilen sol ayaklı biri olmalı oralarda diyor
Gomisin kaçırdığı gol atsaydı efsane bir gol olacaktı hazırlanış açısından
Keza tolganin kacirdiklarida

Badou-Fernando daha %60 kapasitedeler yaw,birisi kadro dışıydı öbürü bizim oyunculara nazaran çok geç açtı sezonu.Milli takım arasından sonra bu adamlar daha da iyi olurlar bana göre maçın 60 dakikasından itibaren zorlanma durumunuda aşarız

Badou-Fernando daha %60 kapasitedeler yaw,birisi kadro dışıydı öbürü bizim oyunculara nazaran çok geç açtı sezonu.Milli takım arasından sonra bu adamlar daha da iyi olurlar bana göre maçın 60 dakikasından itibaren zorlanma durumunuda aşarız

Bence bunu aşmak için sonradan oyuna girecek Daniel Amartey gibi bir orta saha ihtiyacımız var

Eldeki Selçuk-De Jong-Donk gibi çöpleri gönderebilirsek almamız gerekiyor bir sağlam orta saha

Ve Eren yerine de adam gibi bir forvet gerekiyor aynı şekilde Gomis'te 60 civarı bitiyor

Yaprak kımıldamıyor 2 gündür, konu da ölü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Feg takıma girince tolga mı yedek olur,garry mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt