Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Bulut: Arda'nın Galatasaray'a transfer olma ihtimali %10. Çünkü Barcelona Arda'yı bonservisiyle vermek istiyor

Arda barca da kalıcak dediği,hiçbir enayi bonservis vermiyor bu göbekli adama ondan mecbur yedek oturcakmış.Sponsor transferi bu kadar oluyor demekki.

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler ve üyelere hakaret edenlerde gerekli cezaları alacaktır.

Forum içerisinde ki seviyeyi korumak için spoiler içerisinde olsun veya olmasın küfürlü caps paylaşımları yasaktır. Bu tür davranışlarda bulunan üyeler önce uyarılacak devam etmeleri halinde ceza alacaklardır.

Dipnot : Her yeni üye olan kişi kuş değildir. Şüphelendiğiniz üyelikleri PM ile yönetime bildiriniz lütfen.

Küfür ve hakaretlerin temizlenmesi ve biraz sakinleşmeniz adına konuyu 1 dakikalığına kapatıyorum. Lütfen bizlere size ceza vermek durumunda bırakmayın.

Konuyu açıyorum. Lütfen bin düşünüp,bir yazalım. Aksi takdirde sizlere ceza vermek durumunda kalacağız. Kimse kimseye hakaret etme hakkına sahip değildir. Buna bende dahilim. İyi Forumlar diliyorum.

......
de5097dfd57acbac7b70111bc8fa089e.jpg

Garry yedek olur Asamoah gelince de tolga gider bi de sol bek alınır

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1 F.Muslera
2 Mariano - 3 Maicon - 4 Serdar A. - 22 K.Asamoah
[TABLE="class: list-table, width: 100%"]
[/TABLE]
25 Fernando - 20 Badou Ndiaye
89 S.Feghouli - 10 Y.Belhanda - 24 G.Rodrigues
18 B.Gomis
---
67 Eray - 5 Ahmet Ç. - 28 Koray G. - 14 M.Linnes - 6 Tolga C. - 8 Selçuk - (#Sol Açık gelmezse 17 Emrah B.) - 7- Yasin - 9 Eren D. - 37 Recep - 36 Atalay - (13 İsmail) -(
88 Gökay)
---
Gönderilecekler: Umut G.-Hakan B.-Tarık Ç-L.Cavanda-N De Jong- R. Donk- L.Carole + Gönül ister ki Yasin

Benim tahminim kadronun son hali böyle olacaktır. Tolga gönderilmez.

Stoper almasınlar Asamoah'tan sonra sol açık getirsinler

İnşallah en geç cuma gününe kadar biter şu Asamoah transferi
Feghouli' de iyileşmiş sanırım tamamen

En azından cuma günü züvas maçında Asamoah gelip sahada taraftarı selamlasın + Feghouli yedekten bir 5-10 dakika şans bulsun ...

1 F.Muslera
2 Mariano - 3 Maicon - 4 Serdar A. - 22 K.Asamoah
[TABLE="class: list-table, width: 100%"]
[/TABLE]
25 Fernando - 20 Badou Ndiaye
89 S.Feghouli - 10 Y.Belhanda - 24 G.Rodrigues
18 B.Gomis
---
67 Eray - 5 Ahmet Ç. - 28 Koray G. - 14 M.Linnes - 6 Tolga C. - 8 Selçuk - (#Sol Açık gelmezse 17 Emrah B.) - 7- Yasin - 9 Eren D. - 37 Recep - 36 Atalay - (13 İsmail) -(
88 Gökay)
---
Gönderilecekler: Umut G.-Hakan B.-Tarık Ç-L.Cavanda-N De Jong- R. Donk- L.Carole + Gönül ister ki Yasin

Benim tahminim kadronun son hali böyle olacaktır. Tolga gönderilmez.

Stoper almasınlar Asamoah'tan sonra sol açık getirsinler
Tolga gider derken yedek klübesini kastettim ve bence tudor çift kanat oynamıycak asamoah sol iç pozisyonunda olur

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sa
yabancı serbestliğine hayır

DH1i2S7XcAAQzu0.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt