Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sa
yabancı serbestliğine hayır

DH1i2S7XcAAQzu0.jpg

As
Farketmez avrupada oynarız

55887bc40d2e0d6b9d8e32aac729601d.jpg

Maicon'un yanına stoper şart.Serdar sürekli sakatlanan ve devamlılık sağlayamayan bir oyuncu ayrıca maçlarda yaptığı fahiş hatalarda cabası.Üstelik yedeğinin Ahmet olduğunu düşününce büyük bir korku uyandırıyor beni. Asamoah ve stoper alıp sol kanat transferini 2.devreye erteleyebiliriz Rodriges idare eder.

GSC uygulaması düzgün çalışmıyor, forumda küfür atraksiyonu olunca bildirim gelmiyor , lütfen düzeltelim.

Maicon'un yanına stoper şart.Serdar sürekli sakatlanan ve devamlılık sağlayamayan bir oyuncu ayrıca maçlarda yaptığı fahiş hatalarda cabası.Üstelik yedeğinin Ahmet olduğunu düşününce büyük bir korku uyandırıyor beni. Asamoah ve stoper alıp sol kanat transferini 2.devreye erteleyebiliriz Rodriges idare eder.

Aynen ben de böyle düşünüyorum.

Sert maçlarda sağlam savunma şart. Her maçı atarak kazanamayız. Tutmamız da lazım. Gary'in sol kanat performansını da merak ediyorum. İki maçtır sağda çok beğeniyorum.

Aynen ben de böyle düşünüyorum.

Sert maçlarda sağlam savunma şart. Her maçı atarak kazanamayız. Tutmamız da lazım. Gary'in sol kanat performansını da merak ediyorum. İki maçtır sağda çok beğeniyorum.

Arkasında gelirse Asamoah olduğunda fark yaratabileceğini düşünüyorum.Asamoah'ta Mariano gibi teknik bir oyuncu.Gary ni artısı savunmaya olan katkısı ve pres gücü göz ardı edilmemeli.Ön tarafta Feghouli de gelince tıkanan maçlarda kilidi açıcak cok oyuncumuz var.Belhanda,Feghouli,Ndiaye,Gomis,Asamoah.Ancak dengeli oynayacağımız maçlarda Serdar Aziz'le olmaz kademe hatası yapıyor.

Melih Sönmez

daha Ardayı istiyormusun reis???

Yaw şükrü sol kanatsızız ve tolga gibi bi şabani oynatiyoruz. Sen hala gelmesin diosun. Gercek sebebini ben biliyorum ama neyse.

Gobekli hali bile fark yaratır sahada. Arda saha disiyla muhatap olmazsa icinden geceriz butun rakiplerin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt