Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah,Ranocchia,Welliton gelir
Gümüş,DeJong,Donk,Balta,Cavanda giderse
ne dersiniz ?
welliton tam bir küçük takım topçusu şu an .. başka potansiyelli düşük maliyetli genç alsak daha iyi değilmi asamoah ranoc mükemmel .. ben bi tek asamoaha razıyım çok seviyorum :D

neyse beyler biraz da musik dinleyelim ins

YouTube

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Adamın sözleşme fesih bedelini ödedik ve getirdik. Ne etiğinden bahsediyorsunuz şerefsiz orman çocukları?

welliton tam bir küçük takım topçusu şu an .. başka potansiyelli düşük maliyetli genç alsak daha iyi değilmi asamoah ranoc mükemmel .. ben bi tek asamoaha razıyım çok seviyorum :D
Ben asamoah'ın sakatlık durumundan korkuyodum juvede bu kadar tutmak istediğine göre o korkumuda yendim onun dışında canavar gibi futbolcu çok iyi olur.
Ranoccia konusunda nötr'üm hani maçlarını izledimde net analiz edebilecek bilgi,birikimine sahip değilim iyi veya kötü net bir izlenim bırakmadı bende hiçbir zaman.
Dediğin transferi herkes ister ( scout) bende isterim fakat scout transferinden kastımız carole tarzı transfer olacak diğer türlü çok potansiyelli birini ucuza almamız zor görünüyor.
E Carole'ün forvet versiyonu gelse kupada bile iş yapmaz kupada öyle böyle goller atabilecek forvete ihtiyacımız var.
Ya da welliton+çok çok genç bi forvet alınabilir.

Ben asamoah'ın sakatlık durumundan korkuyodum juvede bu kadar tutmak istediğine göre o korkumuda yendim onun dışında canavar gibi futbolcu çok iyi olur.
Ranoccia konusunda nötr'üm hani maçlarını izledimde net analiz edebilecek bilgi,birikimine sahip değilim iyi veya kötü net bir izlenim bırakmadı bende hiçbir zaman.
Dediğin transferi herkes ister ( scout) bende isterim fakat scout transferinden kastımız carole tarzı transfer olacak diğer türlü çok potansiyelli birini ucuza almamız zor görünüyor.
E Carole'ün forvet versiyonu gelse kupada bile iş yapmaz kupada öyle böyle goller atabilecek forvete ihtiyacımız var.
Ya da welliton+çok çok genç bi forvet alınabilir.
bilmiyorum asamoahı alsınlar da gerisini pek düşünemiyorum ama asamoah imkansız gibi bişey adamın artıları şunlar: 28 yaşında daha,bonservis uygun olucak adam bize koşturarak gelmek istiyo,çoklu mevkilerde oynuyo,çok atletik bir oyuncu bir omuza adam yıkar,şutları çok isabetli,iyi ortalar yapıyo bizim takımın sistemine tam uyucak bir yapısı var .. Burda tek sorunumuz juventusun yaptığı gıcıklık

bilmiyorum asamoahı alsınlar da gerisini pek düşünemiyorum ama asamoah imkansız gibi bişey adamın artıları şunlar: 28 yaşında daha,bonservis uygun olucak adam bize koşturarak gelmek istiyo,çoklu mevkilerde oynuyo,çok atletik bir oyuncu bir omuza adam yıkar,şutları çok isabetli,iyi ortalar yapıyo bizim takımın sistemine tam uyucak bir yapısı var .. Burda tek sorunumuz juventusun yaptığı gıcıklık
Asamoah zaten sol bekten ziyade o aradığımız isim.
Şuan Tolganın oynadığı mevkide ( kimi sol kanat der kimi sol iç der kimi merkez der ) dünyada en iyi kim oynar dediğinde abartısız sayabileceğin 5 oyuncudan biri asamoah'dır zaten.
Hücumun sağ tarafındaki zenginliği soldada görürüz.
Normalde asamoah bek orijinli değil fakat bizim ligde hayli hayli yeter.
Çok önemli transfer.

Asamoah zaten sol bekten ziyade o aradığımız isim.
Şuan Tolganın oynadığı mevkide ( kimi sol kanat der kimi sol iç der kimi merkez der ) dünyada en iyi kim oynar dediğinde abartısız sayabileceğin 5 oyuncudan biri asamoah'dır zaten.
Hücumun sağ tarafındaki zenginliği soldada görürüz.
Normalde asamoah bek orijinli değil fakat bizim ligde hayli hayli yeter.
Çok önemli transfer.
bek olarak içime sinmiyo açıkcası ama her maçta bek oynatacak değiliz alırız bir maç linnes formdaysa onu koyarız sol beke önüne asamoah çok etkili olur.. bence yılın transferi olur ve çok sempatik adamlar aldık bir tanesi daha niye eklenmesin :)

aslında juve işini biliyor ben gitmek istiyorum diyen her oyuncuya yol vermiyor değerini bulmasını ve daha iyisini bulmayı hedefliyorlar. Umarım Asamoah gelir çünkü gelirse transferin yıldızı olur.

Serdar ve ahmete yeterlilerdir diyemeyiz.Derbilerde hata çok müsaitler.Geçen yıl da yaptılar zaten.O sebeple yabancı stoper transferine asla karşı değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt