Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Beyinlerini sevdiklerim!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyinlerini sevdiklerim!
aga kaldir kaldır dedilerKagan ABV'yi kaldirmissin ben de transfer niye yatti diyorum
aga kaldir kaldır dediler
Değerini bilemediler imzanin yapacak birsey yok :d
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
asamoah yazalım bi belki düzelir :djuve ye niyet edip abv spinzola mıdır nedir onu yaz
haklısın dostumda bir öngörü olabilir sezonun başı olmasına rağmen oynanan oyunun özelliğini, oynanacak oyunun düzeni hakkındaSaglikli bir istatistik degil bu acikcasi.
Sol taraftaki rakamlar yani gecen sezonun tamaminin rakamlari büyük ihtimalle tüm sezonu kapsiyordur, sag taraftaki yani bu sezonki rakamlar ise sadece 2 macin istatistigi.
Yani anlayacagin 2 mac ile 34 maci karsilastiriyorsun sonuc olarak. Mantikli bir kiyaslama olmaz eger böyle ise.
totemin gücüRomeoagresti'nin yaptıgı habere göre asamoah bizi seçmiş Juventusa bırakın beni diyormuş kulüpler görüşme halindeymiş :asd22:
haklısın dostumda bir öngörü olabilir sezonun başı olmasına rağmen oynanan oyunun özelliğini, oynanacak oyunun düzeni hakkında
abv asamoah
tabi orası öyleSezonun geneline yayildikca o rakamlar düsecektir cünkü bazen cok gol kacirirsin bazen hic pozisyona giremezsin falan.
Yani her zaman bu kadar yüksek kalmaz, kalirsa da zaten ligi domine ederek sampiyon olursun 80+ puan ile.
Sahadaki oyunu görüyoruz hepimiz zaten buna lafim yok ki. Sadece saglikli bir istatistik degil 2 mac ile 34 maci kiyasliyorsun sonucta.
aga kaldir kaldır dediler
Değerini bilemediler imzanin yapacak birsey yok :d
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi