Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütün olumsuz haberlere rağmen Asamoah'nın Galatasaray'a gelmemesi için bir sebep yok. Bu iş tamam bir bildiğim var diyorum.
@ekinayaz5

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu müthiş ölü, herkes işine geri dönmüş galiba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bir tane yogurtlu kebap söyledim bakalim tadi nasil

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

gelin buyrun beyler
aac53f652bdee9c0c34f722b1e825773.jpg

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Transfer döneminin bitmesine 2 haftadan biraz daha fazla süre kaldi.

Asamoah yi da Feghouli'yi bekledigimiz gibi beklersek transferin son günleri bayagi stresli gececek.

Juventus, Leonardo Spinazzola transferini bitirme aşamasına getirdi. Asamoah'ı Galatasaray'a satmaya yakın.(CalcioMercatto)

Spinazzola Nöbeti

Olsun bence. Spinazzola geldi mı ?

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Şurada bir avuç adamdık Tudoru savunan...Aslında Tudru savunmak da değildi bizimkisi henüz takıma 1 transfer yapmayan hadi nu geçtim 1 kamp dönemi geçirmeyen adamı idam etmeye çalıştınız.. Dedik ki kardeşim şu adama 1 sene sabredelim olmazsa o zaman yol verilir.. İlk geldiğinde hayatının hatasını yaptı demiştim ama çok şanslı çıktı tudor reyiz..Eldeki leş kadroyla birşey yapamayacağı kabak gibi belliydi ama dünyanın en kolay hoca yiyen liginde bir mucize olup tudor kaldı..Belki de lucescu veya terim gelmediği için mecbur kalmıştır orasını bilemem..,

Şunu da belirteyim Tudor 2 maç başarılı olmakla hiçbirşey kanıtlamadı. Benim için başarı şampiyonluktur hadi o olmadı en azından son maça kadar şampiyonluğun içinde olabilmektir..

takimda cok guzel bi aile ortami var
Kaliteli kısımda

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt