Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet ben bunu arda söylentileri ilk çıktığında söylediğimde, Arda takımı karıştırır selçuk niye oynamıyor diye dediğimde burada bazıları bana ne çok magazin seviyorsun,o dediğin şey saçma böyle saçma şeyler nasıl söyleyebiliyorsun gibi sözler söylemişlerdi.Onlara selam olsun

Ardaya ne oluyorda konusuyor? Bi kes ceneni arkadas, sabahtan aksama kadar haberlerde kendini gormekten orgazm mu oluyorsun?

Evet ben bunu arda söylentileri ilk çıktığında söylediğimde, Arda takımı karıştırır selçuk niye oynamıyor diye dediğimde burada bazıları bana ne çok magazin seviyorsun,o dediğin şey saçma böyle saçma şeyler nasıl söyleyebiliyorsun gibi sözler söylemişlerdi.Onlara selam olsun

Kimler olabilecegini cok iyi tahmin edebiliyorum. Hatta Arda gazeteci dövdügünde bile Arda'yi savunabilen bir kisi vardi, onun olmasi da kuvvetle muhtemel.

Biri yillar once gitti biri yedek kaldi. Hala ne yapip edip takima zarar vermeyi basarabiliyorlar.

arda-turan-selcuk-inan-galatasasray-07-08.jpg

fruko gazoz bence turkiyenin milli icecegi ilan edilmelidir

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Bas Dost Sporting de manyak istatistige ulasmis.

45 mac 39 gol 6 asist.
Portekiz ligini fazla abartmamak lazim. Seferovic vasati bile 3 macta 3 gol atti. Sporting, Porto, Benfica ve biraz Braga disinda diger takimlardan bir 11 yapsak Braga disinda kimseden puan alamazlar.

Iste bu yüzden Arda gelmesin diyoruz. Adama sormazlar mi "sana ne ulan sana ne??" diye. Git kendi kulübün ile ugrassana.
Vefaniza sokayim. Yillardir basimiza ne geldiyse bu vefa lafi yüzünden geldi. Herkesin diline dolasmis.
Kardes, kendisi vefasiz. Galatasarayi en zor gununde birakip kacti.
Transfer olmak icin okadar israr etmisti ki 12 mil. gibi dusuk bi fiyata gitmisti 2011`de.

Hala daha şu adamı isteyenler var adam barçada kadroya giremiyor Neymar gitmiş barça fellik fellik adam arıyor adam kondisyon yükleyip top oynayacağına gelmiş destan yazıyor selçuk için. Lan sanane selçukdan ?

Çapsız vizyonsuz karaktersiz bizim en ihtiyacımız olduğu zaman kaçtı gitti adi herif defolsun gelmesin bir daha

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Bu partynin sonu point hotel'de biter. Happy End.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt