Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖZEL - Welliton'un Galatasaray'a yıllık 1,5 milyon Euro'ya imza atmaya hazır olduğu öğrenildi.

@FutbolArena

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duygusallık değilde Selçuk kötü oynuyor bir kaç senedir diyebilirsin mesela.? Bir hata etti formayı çıkarttı da ama adam öldürmediya be kardeşim bu kadar nefret etmek için. Şahsen Selçuk biraz maaşını indirsin takımda kalsın bence. Ki eskiden severdim şimdi de seviyorum. Ha olmazsa olmazda değil. Ama Selçuk'tan önce gidecek o kadar çok karaktersiz varki takımda.

4dce41f604c40198e9183d78a9c1ad02.jpg

abv asamoah
Asamoah denize mi dusmus?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Duygusallık değilde Selçuk kötü oynuyor bir kaç senedir diyebilirsin mesela.? Bir hata etti formayı çıkarttı da ama adam öldürmediya be kardeşim bu kadar nefret etmek için. Şahsen Selçuk biraz maaşını indirsin takımda kalsın bence. Ki eskiden severdim şimdi de seviyorum. Ha olmazsa olmazda değil. Ama Selçuk'tan önce gidecek o kadar çok karaktersiz varki takımda.
Selçuk hiç oynamıyor ki kötü olsun. Vasıflarına göre kötü oynarsın performansın düşük olur ama en azından mücadele edersin. Hadi onuda etmedin mi, her seferinde yedek kulübesine çekilince huzursuzluk çıkarmazsın.

SON DAKİKA!

Galatasaray, Brezilyalı forvet oyuncusu Welliton ile yıllık 1.5 milyon Euro'ya anlaştı. Geçen sezon Kayserispor'da 12 gol atıp bir de asist yapan 30 yaşındaki oyuncuyu resmen kadroya katmak için G.Saray yönetimi, Sinan Gümüş'ün ayrılmasını bekliyor.
Pazartesi gününe kadar taraflar birbirlerine süre verirken Sinan'ın ayrılmaması halinde ise Welliton transferi suya düşecek!

(BipSpor)

Welliton tırt bi adam değil yıllık 1.5m avro gayet makul max 2 yıllık sözleşme yapılmalı

Guzel de
Hollanda
Belcika
Portekiz
Bu liglerdeki gol sayilarina pek aldanmamak lazim ama sonuc olarak Bas Dost iyi forvet.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

O adam ayni Gomez gibi bizim ligde 20 nin üzerine rahat cikardi hatta 25'i de zorlardi bence.

Böyle adamlar leblebi gibi gol atar etrafinda ona top verecek adam oldu mu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt