Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
f6a0501863c74f72b3ad6a9356be5468.png

Bjk bu gruptan çıksa 251 sene konuşurlardı muhtemelen.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz bu formayla, bu gruptan çıktık muhabbetleri dönerdi kesin :)

linnes sol bekte oynasa bile ne sağ bekte ne sol bekte yedek yok. solbek şart oğlu şart eğer transfer yapmama gibi bi hataya düşerlerse eskiden defalarca kez yaptıkları hatalardan hiç ders almamışlar demektir. tinerciler bile şampiyonluğa rağmen birsürü takviye yaptı bu takım yeterli demedi, oynadığımız oyun iyi ama geleceği düşünerek adım atılmalı yoksa acısı çok kötü çıkar kadromuz derin değil

f6a0501863c74f72b3ad6a9356be5468.png

Bjk bu gruptan çıksa 251 sene konuşurlardı muhtemelen.

Adamların tarihinde daha cl gruplarından çıkmışlığı yok. Böyle bir gruptan çıksalar zaten sitttin sene susmazlardı. Bir de bizim gibi cl de 2-3 defa çeyrek yapsalar kafayı yerlerdi.

Avrupada'ki tek başarısı UEFA kupasında çeyrek final olan küçük bir takımdır bjk.

Adamların tarihinde daha cl gruplarından çıkmışlığı yok. Böyle bir gruptan çıksalar zaten sitttin sene susmazlardı. Bir de bizim gibi cl de 2-3 defa çeyrek yapsalar kafayı yerlerdi.

Avrupada'ki tek başarısı UEFA kupasında çeyrek final olan küçük bir takımdır bjk.

Ama ilk defa onlar çıktı çeyrek finale değil mi amcası;)

Duyumcu gececi nevzat ve Quakerboy transferler ile ilgili birşey demiyor

Birtek Quakerboy serdar iyi diye stoper arayısı yavaslamıs demıs

Ben sunu çıkarıyorum takım iyi oynuyor transfere gerek yok mantığı hakim

feguliiiiii ?❤

evet di marzionin yeni haberi var

Di marzio sanırım howedes ile juve ilgileniyor ve juve yedek bulursa bize bırakacaklarını söylemiş asamoahi. Yanı değişen hala bir şey yok . Anlamadigim howedes için acaba sol bek alternatifi için mi düşünüyorlar da o zaman bırakırlar mi

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sergen reis olsa mükemmel İtalyancasıyla çevirirdi, kaldık yetim

Regarding Spinazzola, the situation has not changed: his transfer has not been unblocked. Finally, Asamoah is putting to leave in the direction of Galatasaray. The Turkish club is ready to raise their offer in the attempt to convince Juventus, but the bianconeri have to find a replacement first.

Spinazzola ile ilgili degisen birsey yok, Atalanta hala vermiyormus. Ama sonunda Asamoah da bize gelmek istedigini söylemis. Biz Juventusu ikna etmek icin teklifimizi yükseltecekmisiz ama Juventus ilk önce yerine birini ariyormus.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt