Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah isi howedes e kaldiysa kesin gelir
Howedes olmasa bile gelir yani

abv asamoah

Tarik Camdali nekadar sevmesemde istemesemde takimda kalmali. Bek rotasyonunda 4 oyuncumuz olmali ve onlardan biri turk olmali. 21 kisilik kadroda sadece 12 yabanci hakkimiz var unutmayin arkadaslar.

Tudor maca ciksin bu antrenmansiz haliyle, yillarca stoper oynamasina ragmen kilo almasina ragmen o Tarik denen gereksiz den daha iyi oynar.

O Tarik denen capsiza 1 saniye bile süre vereceklerine altyapidan bir genci koysunlar sahaya her yönüyle daha mantikli ve daha karli olur bizim icin.

O herif israf sadece israf.

su atki her gslinin evinde bulunmalidir
eb68057afdf6a983dd621f71fbba95a2.jpg

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Özdenak a az kalmak şeklinde haksızlık olmuş.. Sahada resmen Ayı idi kendileri..
Kullandığı penaltıya öyle acı abanırdı ki; kalenin üstünden auta çıkmak yetmez, atletizm stadı sahasının kale arkasından aşıp caddeye giderdi vurduğu toplar..

Ama Rapid-Wien i 1-0 ın rvanşında 3-1 yendiğimizde hayatının futbolunu oynamış, Sl açıkda kestiği top uzak köşeden şandele dalmış ve o golle wien i geçip turu atlamıştık..

Tamer bey yaşınız kaç sorabilir miyim? Gökmen Özdanak'ı hatırlamanız merakımı celbetti.

Allegri bos yapmasin douglas costadan sol bek yaratsin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Howedes davarının ne işi var juvede yahu

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bayadir yazamadim yine. Tatil bitti, imkan bukdum yine.

Son 2 haftada izledigim Galatasaray, uzun yillardir izledigim en ezici takimdi acikcasi.

Bu presi bu derece 96-00 döneminde yaptik mi, ondan da emin degilim. Cünkü sahanin her bölgesinde deli gibi basiyoruz.

Umarim 2 haftalik bir yanilgi degildir ve bu oyun sezon boyunca geliserek devam eder. Inanilmaz zevk aldim maclardan.

Asamoah mutlaka gelmeli cünkü bu savasan takima cuk oturacak bir adam olacaktir.

Arda Turan bu takima su anda asla gelmemeli. Gercekten bu kimyayi bozabilir tavriyla. Genc bir scout transferine raziyim.

Ayrica stoper bölgesi hafife aliniyor gibime geiyor. Ben yeterli bulmuyorum su anda bile. Hele Maicon´a birsey olursa yanariz.
1996 2000 takım daha organize idi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt