Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dc8872b2295a1736c333eb950a39b5a7.jpg

#yuvanadönselçuk

İnandığımdan yazmadım. Ayrıca bence de saçmalığın büyüğü olur. Mustafa Göksu mudur nedir o öyle şeyler konuşuluyor dedi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yarın Cenk Monchi transferler hakkında net bilgiler verir çünkü şunun şurasında transfer döneminin bitmesine çok az kaldı :D

Yönetim yarın özel uçakla asamoah'ı gizlice getirip sahaya çıkarıp stada tur attırsa arenada inanılmaz bir atmosfer olur ne güzel de olurdu :D

Elio Salerno‏
@eliosalerno87
@gianniizzo81 adlı kullanıcıya yanıt olarak
Next summer Juve's defence will all have changed imo - Buffon, Bonucci, Barzagli, Benatia, Asamoah (will go now), Lichtsteiner all gone >

Juventuslular asamoah ayrılacağını düşünüyor bence bu iş en sonunda olacak ama değecek

Ali H. Baransel‏ Alibaransell 44 dk.44 dakika önce
PSG, Di Maria'yı 50 milyon euro'ya Barcelona'ya satıyor...Bu vesileyle 222 milyon euro'nun 50'sini geri alacaklar...Di Maria kayıp mı? Asla.

Nevzat Dindar‏@nevzatdindar 23 dk.23 dakika önce
Hackerlar bu işi biliyor:))

Ali H. Baransel‏ Alibaransell 12 dk.12 dakika önce
Orası kesin:)))) Adamlar transferi 3 gün önce duyurdu..:))

Nevzat Dindar @nevzatdindar
Galatasaraylı hackerlar bundan ilham alım Asamoah'ı transfer etmesin:))

İnceyi kesin, bu adam net bir şey biliyor sanki asamoah gelecek demeye getiriyor gibi geldi :asd22::asd22::asd22:

Son düzenleme:
---------------------------------Muslera-------------------------------

Mariano------Maicon-----------------Serdar--------Linnes

--------------------------------Fernando------------------------------

--------------------Ndiaye------------------Asamoah-------------

---------Feghouli----------------------------------Belhanda------

--------------------------Bafetimbi Gomis-------------------------

Yedekler ; Eray, Selcuk, Tolga, Yasin, Eren, Garry, Koray, Tarık, Donk, Ozan, Atalay

Bide Belhanda'yı sol'a yazdım ama o gezgin bir adam... O, gezdiğinde de, onun açıklarını, sol taraftaki bindirmeleri Linnes ve Asamoah yapar.. O, değilde çok hayvani bir Takım olduk. Dursun Resmen İmkansızı başardı. Tebrik ediyorum.

Yarın maçı erkenden koparırsak 50 bin kişi önünde atalay ve recep hamlesi yapılabilir o çocukları da kazanmak lazım yasin kazması gireceğine recep girmelidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt