Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asamoahta haberler lehimize döndü.

TORINO, 25 agosto 2017 - L’arrivo, non ancora ufficiale ma più che possibile, di Benedikt Höwedes è il lasciapassare per la probabile cessione di Kwadwo Asamoah, destinazione Galatasaray. Non ci sono spazi per il ghanese la cui duttilità è sempre stata apprezzata da Massimiliano Allegri, ma in questo momento la Juventus non ha intenzione di ostacolare i desideri del giocatore. Tanto più che i turchi offrono quasi dieci milioni con i bonus per rilevare un cartellino in scadenza nel 2018 e si sono già spinti a offrire un contratto irrinunciabile all’ex Udinese. Stephan Lichtsteiner, invece, non vuole andare via.

Fonte: Tuttosport

Son düzenleme:
henüz resmi olmasa da höwedesin transferi asamoahın ayrılmasına olanak sagladı.asamoah Galatasaraya satılmanın eşiğinde(tuttosport)

Son düzenleme:
Asamoah ve jovetic gelirse bu lig boşuna oynanmasın.yani gerek yok

Galatasaray'da camianın ve taraftarın yolunu gözlediği Asamoah, transfer görüşmeleri için Gana Milli Takımı'ndan affını istedi. (Fanatik)

Ayrıca rica ediyorum ven de o hataya düştüm tudora guvenelim türk basını bir iki yenilgide adami koydurmak için herşeyi yapacak biz arkasında durmalıyız bunlar bizim yararimiza calismaz..

Ben bunu gördüm sizde görün...
Bizim basin her daim Galatasaray dusmanidir yavşak a spor kanalını izliyorum emre denen dangalak yalaka pis herif agzini açıp birşey demiyor serefsiz wifi şifresini gördün mu

Jovetic nedir ya bu dursun bizi kalpten götürecek heralde. :oley:.bir de jovetic nöbeti mi tutacağız ? Hayırlısıyla Asamoah bir gelse de nöbet möbet umrumda olmaz...

Ayrıca rica ediyorum ven de o hataya düştüm tudora guvenelim türk basını bir iki yenilgide adami koydurmak için herşeyi yapacak biz arkasında durmalıyız bunlar bizim yararimiza calismaz..

Ben bunu gördüm sizde görün...
Bizim basin her daim Galatasaray dusmanidir yavşak a spor kanalını izliyorum emre denen dangalak yalaka pis herif agzini açıp birşey demiyor serefsiz wifi şifresini gördün mu

Hocam zaten aklı selim bir adam şunu düşünür..Tudor bu takıma ilk kez transferler yaptı ilk kez bir kamp dönemi geçirdi.. Yani bizim taraftar stiyor ki İbrahim Üzülmezin -Sergen yalçının ki gibi hoca bir gaz versin takıma bir süre iyi gitin ondan sonra ne olursa olsun..Bunlar yemez Galatasarayda fenerde bjkde.. Çünkü biz 5-6 maç üstüste kazanmayı değil lig şampiyonluğunu istiyoruz bunun için de iyi kötü bir sistem kurmak laızm..Tudor geldiği andan ititbaren takımı koşturmak istediğini açıkça belirtti ama ne yazık ki geçen yılki kadro ligin en koşmayacak en yumuşak oyuncularından kuruluydu.. Şu an sistemine göre adamlar aldı gayet de iyi gidiyor...Bu sezon sonuna kadar Tudorun kredisi olmalı kesinlikle anlık sonuçlara aldanmamalıyız

Asamoah gelirse çok iyi ilk 11'imiz olur fakat yedek kulübesi endişe veriyor. Eray'ın, Emrah'ın, Tarık'ın oturduğu yedek kulübesi istemiyorum.

Jovetic gelecekse sol kanat alinmayacak demektir. Belhanda sola kayar.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Adam milli takimindan affini istemis transfer gorusmeleri icin.
Vay anasini burdan zor seker bu transfer artik.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Jovetic'i alirsak nerde oynatiracaz? Gomis suan formda, kesmek olmaz

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt