Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Feghouli ve Jovetic aynı anda 11'e girerse bu güne kadar gördüğümüz tempoya çıkamayız. Başka bir oyun oynamamız gerekir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben gelip gelmemesinde kararsızım ya sistem değişecek ki böyle bi şeyi istemem ve iyi giderken yapmaz Tudorda.:'( burda muhabbet ediyoruz...ama ben bile gelmez diyorum, çok postif yaklaşım tarzım ile
Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ������
Tolgayi hep sol açikta oynatacak degiliz yaFeghouli ve Jovetic aynı anda 11'e girerse bu güne kadar gördüğümüz tempoya çıkamayız. Başka bir oyun oynamamız gerekir.
Feghouli ile tempo devam eder.Feghouli ve Jovetic aynı anda 11'e girerse bu güne kadar gördüğümüz tempoya çıkamayız. Başka bir oyun oynamamız gerekir.
#SkyIsTheLimit diyor Cenk.Birazda yere inelim. Jovetic ne alaka beyler.
Tolgayi hep sol açikta oynatacak degiliz ya
Tempo acısından fegholui acısından hicbir sıkıntı yokFeghouli ve Jovetic aynı anda 11'e girerse bu güne kadar gördüğümüz tempoya çıkamayız. Başka bir oyun oynamamız gerekir.
Wayyyy be gana TD appiah miGana t. direktörü Appiah, Asamaoh'ın transferi için yaptığı izin teklifine olumlu cevap vermiş. ( milliyet )
cesaret hapı falan mı içiyor bunlar nedir?Samet Aybaba: ''TT Stadyumu'nda 50 bin taraftarın olması bizim için avantaj. Bugün Galatasaray'ı yeneceğiz.''
ayrıca Appiah da fenere Juventus'dan gelmiştiWayyyy be gana TD appiah mi
Yaşlanıyoruz @Murat Urhan @Berat Yemiş @Yiğit Karagöz @Hüseyin Şahin @Hayri P. Cund @Adem Cansever @Seçkin Hasseli @Sergen Zeren
hem Nolitoyu aldı hemde Banega'yı.Jovetic haberleri asilsiz geliyor
Sevilla'ya gitmez Sevilla Nolito'yu aldi, Inter'de kadroya da giremiyor o yuzden kiralanir gibi duruyor
Premier ligden bir kulup talip olmazsa firsat transferi olabilir ancak