Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
suan 6 transfer + muslera ile oynuyoruz.

feghouli ve asamoahi dahil edersek 8 transfer + muslera olacak

oyunumuz daha da iyi olacak. serdar aziz ve garry rodrigues kaliyor sadece ilk 11'de :D

linnes-asamoah da olabilir önlü arkalı,garrynin ben ilk 11in adamıyım demesi için o golü bulması lazım artık.o zaman daha özgüvenle oynar.

Akşam inşallah iyi oyunla kazanırız ama çokta fazla farklı kazanmak istemem çünkü hemen biz biraz iyi olalım bizimle uğrasmaya başlarlar

aruna kone çakabilir
6a38d59f48b096e8cdb46ddd5e695ce5.gif

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 maçta 7 gol atan takımın gol sorunu mu olur? İlginçsiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkes gibi bugünkü maçı ben de sabırsızlıkla bekliyorum.

Karşımızda bugün kapanan, koyu defans yapan, sert oynayan bir takım bulacağımizi tahmin ediyorum.

Her maç 3-4 gol olmaz. Yenelim yeter.

Italya'da transfer doneminin bitmesine 6 gun var. Umarin Howedes transferini 2-3 gun icinde bitirirler.

Bir de jovetic mi ?
Yooook artik

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Italya'da transfer doneminin bitmesine 6 gun var. Umarin Howedes transferini 2-3 gun icinde bitirirler.

aldı sayılır juventus ama di marzio haberinde de sciglio da var deniyo.de sciglio da alternatif yani.asamoah kadroya alınmadı,kulüpler görüşüyo dedi allegeri.kulüple gelcegini konusuyo da dedi.geldi işte artık.

onlar da en gec devre arası kalmaz inchallah

Eldeki iskartalari bir sekilde göndermek lazim. Devre arasinda hala kadroda olurlarsa belki utanip giderler artik. Ilk 11'i halledelim devre arasi da yedekleri hallederiz.

linnes-asamoah da olabilir önlü arkalı,garrynin ben ilk 11in adamıyım demesi için o golü bulması lazım artık.o zaman daha özgüvenle oynar.

Asamoah gelir ve sol bek oynar sakat ve cezali olmadigi sürece. Macera aramaya gerek yok. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt