Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zlatan Ibrahimovic: “Bu şekilde hallettik. Yani ben 9 numarayı bırakmadım. Kendi numaramı yükselttim.”
Zlatan Ibrahimovic: “Mutlu olmanı ve hoşgeldin demeyi istiyorum, sana 9′u vereceğim ama ben 10′u alacağım, dedim.”

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asamoah gelsin de ister 10 versinler ister 20... Siz niye kafaya takıyorsunuz, bu kadar kalite adam geliyor hala parasındasınız. O kadar Genel Kurul tepkisine rağmen böyle transferler yapılabiliyorsa parasını takmayın artık kafaya. Mühim olan kadroda ciddi bir eksik olmaması.

Atina diyince yunan sevgilim aklıma geldi

ba5de65e9306c20f1e79656028b7de29.jpg

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Juve sol bek aldi mu?
Cenk'ten haber geldü mi?
Asamoah kap'a düşti mu?
İmdi Divan yırtılur.

Zlatan Ibrahimovic: “Bu şekilde hallettik. Yani ben 9 numarayı bırakmadım. Kendi numaramı yükselttim.”
Zlatan Ibrahimovic: “Mutlu olmanı ve hoşgeldin demeyi istiyorum, sana 9′u vereceğim ama ben 10′u alacağım, dedim.”

karakteri çok uyuz ya drogba bundan 10 gömlek iyiydi ama böyle ego yapmıyodu suyu çıktı

İbra eğleniyor sadece yahu, hayatı ciddiye almıyor bence ego değil.

Jovetic mi yoksa Maiconun yanına adam akıllı bir stoper mi ? Ben stoperi tercih ederdim

Ben de nefret ediyorum şu şahıstan. Zaten çarpıldı gitti. En son tanırıyım diyordu, ayağını eline aldı.
hiç o açıdan düşünmemiştim seneye sakın almaya kalkmasınlar arda takımı karıştırıyo diyoruz da bu adam tam mixer .. ben mütevazı insan severim böylesine Allah yardım etmez

Jovetic'in cok kücümsendigini fark ettim

Sneijder sonrasi SÜPHESIZ türk liginin en büyük transferi olur

Ligin icinden gecer icinden

Mükemmel özellikleri olan bir oyuncu

Ismi bizimle anilmasi bile harika

İbrahimovic kara cahil bir adamdır.PSG'ye geldikten sonra yaptığı bir açıklamada "Ben Fransaya geldikten sonra dünyanın geri kalan insanları Fransanın haritadaki yerini öğrendiler" diye bir açıklama yapmıştı.İşte bu açıklamadan sonra nasıl bir cahil cesareti olduğunu anlayabilirsiniz.

İbrahimovic kara cahil bir adamdır.PSG'ye geldikten sonra yaptığı bir açıklamada "Ben Fransaya geldikten sonra dünyanın geri kalan insanları Fransanın haritadaki yerini öğrendiler" diye bir açıklama yapmıştı.İşte bu açıklamadan sonra nasıl bir cahil cesareti olduğunu anlayabilirsiniz.

Bence asıl cahillik bu açıklamayı ciddiye almaktır.

Jovetic takımı Tank gibi yapar hayır hayır inanamıyorum harika ötesi olur BAM BAM BAM BAM BAM

Howedes Juventus duzeyinde bir takimda bek oynayabilecek bir oyuncu degil. Cok ilginc gercekten.

arkaya bi osmanli tugrasi nasil olur sizce
256c8a7c259f02d206fc952114c655f3.jpg

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt