Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla Garry Rodrigues Yasin´den 10 kat üstündür, teknik acidan daha geride olmasi bunu degistirmez.

En azindan Yasin gibi bencil, artist ve beyinsiz degil. Her türlü üstündür yani Yasin´den.

E 3 haftadir da görevini yapan, faydali olan isimlerden biriydi. Ben memnunum Garry´den.

N'diaye pek hoşnut değil gibi pozisyonundan. Sanki 10 numara oynasa daha yararlı olur gibi. Asamoah gelirse Belhanda'yı sola atıp 10 numaraya çekebilir N'diaye'yi hoca belki. Linnes yine sol bek olur. Asamoah'da N'diaye'nin pozisyona geçebilir. Asamoah ciddi kilit oyuncu yahu. Gel aslanım gel. :oley:

Emre akbabayi istemeyen varmı hala

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer yapilsa bile bu formuyla Rodrigues´in kesilmemesi lazim.

Yasi itibariyle cok ciddi para kazanabilecegimiz 2-3 futbolcudan biri.

Dolayisiyla Rodrigues´in üstüne düsmek lazim, gelismesine yardimci olmak lazim.

Feghouli, Arda ya da benzeri derken yazik olabilir diye düsünüyorum.

Dolayisiyla benim önceliklerim farkli.

Arda, ya da baska bir kanat oyuncusu yerine, stoper, yedek forvet, hatta kaleci alinmali diye düsünüyorum.

Asamoah sart tabi. O olmazsa olmaz.

Sol kanat icin Rodrigues, gelirse Asamoah, yedek olarak Yasin hatta Belhanda lig icin fazlasiyla yeterli olur.

Ihtiyac: Sol bek, stoper, scout transferi forvet, yedek kaleci
Rodguires birşey olmaz renktaş

Başka fanzetilere geçelim demi :)

neden olmasin
geriye düsünce veya 10 kisi kalinca ne yapacagiz bakalim
ft döneminde misal 2-0 geriye düstügümüz maclari bile ceviriyorduk
ve izleyen herkes de emindi bundan maci cevirecegimizden yani
bu hirs ve inancla sampiyon oluyorsun
kadiköyde bile 2-0 düsüp dengelemistik maci

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

5194685.jpg
belhandanın eşi,ne güzel kaşı gözü var yengenin
Maşallah de

Sevilla taraftarının mariano için niye ağladığı ortada
Yok böyle bir adam

teknik açıdan dediklerin doğru dostum ama 90dk boyunca arayan,çabalayan bir kanat oyuncusu bu ligde is yapar en olmadık anda pozisyona sokar zaten sokuyor da. Yasinden kesinlikle iyidir yanim.

Sanırım sen biraz sinirlisin Garry'e, ondan böyle düşünüyorsun :)

abv asamoah
Ya renktaş isterse 20 km koşsun, vallahi gözlerim kanıyor artık. Hücumda hiç bi insan tehlike yaratamaz. Adam topu geveleyip duruyor. Tahammül edemiyorum artık buna.

Ya renktaş isterse 20 km koşsun, vallahi gözlerim kanıyor artık. Hücumda hiç bi insan tehlike yaratamaz. Adam topu geveleyip duruyor. Tahammül edemiyorum artık buna.
yasin de öyle ama bro :) daha kötü hatta. Garry kötünün iyisi, iyi niyetli bir adam. Takim oyuncusu yani. Geçen gun bile gol atmak varken yanindaki gomis'e verdi gerçi ofsayt olduğu belliydi ama tamamen takımın kazanması icin cabaladigi gerçek. Yetenekleri bu kadar el veriyor malesef :/

abv asamoah

Bizim Riva florya vesaire gibi çıkış umudumuz var da bunlar ve fener ne mok yiyecek?
Bide şöyle 2-3 sene peş peşe başarı gelmesin ohhhh:)
bunlarında kamera arkasinda çevirdiği ama kimsenin "ya kardeşim bu ne iş?" Demediği pislikleri var malesef

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt