Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neden olmasin
geriye düsünce veya 10 kisi kalinca ne yapacagiz bakalim
ft döneminde misal 2-0 geriye düstügümüz maclari bile ceviriyorduk
ve izleyen herkes de emindi bundan maci cevirecegimizden yani
bu hirs ve inancla sampiyon oluyorsun
kadiköyde bile 2-0 düsüp dengelemistik maci

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Ben kalite olarak hala eksikliğimiz olduğunu düşünüyorum
Bir superstar şart gibi bu takıma

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Süperstar kontenjanı Feghouli ile zaten dolduracağız gibime geliyor

Sol kanatta Brumavari topçu fena olmaz mesela Charly Musonda gibi biri.

o, 2. forvet, sağ beke yedek, stoper (?) yeterli olur

aynen bende de ayni düsünce var
o eksikligi feguli kapatacaktir ama
özellikle dar alanlarda bir hareketli kilidi acabilirse cok mac kazandirir bize

Galatasaray sezona çok iyi başladı, umarım gerisini de getirebiliriz ama hala eksiğimiz var.

Bu sezon başlangıcı 2009-2010 sezonunu anımsatıyor. O sene de sezonu çok erken açıp, Temmuz' un ortasında Avrupa Kupası maçı oynamıştık. Lige de fırtına gibi girmiştik, önümüze geleni deviriyorduk. İlk 6 maçta 6 da 6 yapmıştık. Daha sonra Rijkaard' ın takıntıları, orta sahanın yetersizliği (hoş 6 da 6 ile başlarken de o orta saha vardı), Avrupa' da devam ediyor oluşumuzdan kaynaklı yoğun maç trafiği sezon içerisinde giderek düşmemize neden oldu ve ligi 3. sırada bitirmiştik.

İşte 2009-2010 sezonunu unutmadan, o sezondan ders alarak, mutlaka gereken yerlere transfer sezonu bitmeden kaliteli oyuncuları katmak şart. Asamoah gelecek gibi ama sadece o yetmez, mutlaka çok kaliteli bir stoper, çok kaliteli bir sol açık ve gelişime açık, genç, yetenekli bir santrafor alarak transfer sezonunu bitirmeliyiz.

Feghuli'yi nereye koyacağız diye düşünüyorum. Bence Asomoah sonrası alınırsa bir stoper ve 1 yedek kaleci ile transferi kapatmalıyız. Asamoah gelsin 3-5 çöp gitsin yeter başkan.

bunlarında kamera arkasinda çevirdiği ama kimsenin "ya kardeşim bu ne iş?" Demediği pislikleri var malesef

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu miktarı o tür pislikler ile kapatmaları mümkün değil. Borsayı manipule edersin resmen ki bunun takipçileri var piyasada.
Ffp de zaten bu konuda iyiki var nekadar da bizim gibi kulüplere işliyor ise.
Ffp yeni maddeler koymalı psg gibi takımların transfer hilesine. Belkide yaptırım gelecek bilemem. Öyle soruşturma bitmeden pat diye ceza vermezler zaten. Beklemekte fayda var psg konusunda özelikle.

Fasla konuyu karıştırmadan. Borç silebilmecek olsaydı bunlar hile bilmem yoluyla çoktan yapmış olurdu. Her gün geçtikçe faizi ile daha da büyüyor sonuçta bu borç. Yolunu bilen adam niye borçun daha çok olmasını bekler ki, salak mı?
Bu sene misal bjk başarılı olamadığı an bu borça bir 100-200 milyon tl daha ekleye bilirsin. Fener desen onların borçunu kimse ödeyemez durumuna geldi. Aziz boşuna sarılmadı o koltuğa.

Mariano gercekten mükemmel bir transfer oldu

Gecen sezon banko oynuyordu Sevilla'da,hatta sampaoli hucumda faydalaniyordu ayni tudor gibi

Tudor gercekten kendi sistemine göre adamlari aldiriyor bu konuda cok iyi hocamiz

mevcut kadroda en beğendiğiniz oyuncu kim?

abv asamoah

Bu miktarı o tür pislikler ile kapatmaları mümkün değil. Borsayı manipule edersin resmen ki bunun takipçileri var piyasada.
Ffp de zaten bu konuda iyiki var nekadar da bizim gibi kulüplere işliyor ise.
Ffp yeni maddeler koymalı psg gibi takımların transfer hilesine. Belkide yaptırım gelecek bilemem. Öyle soruşturma bitmeden pat diye ceza vermezler zaten. Beklemekte fayda var psg konusunda özelikle.

Fasla konuyu karıştırmadan. Borç silebilmecek olsaydı bunlar hile bilmem yoluyla çoktan yapmış olurdu. Her gün geçtikçe faizi ile daha da büyüyor sonuçta bu borç. Yolunu bilen adam niye borçun daha çok olmasını bekler ki, salak mı?
Bu sene misal bjk başarılı olamadığı an bu borça bir 100-200 milyon tl daha ekleye bilirsin. Fener desen onların borçunu kimse ödeyemez durumuna geldi. Aziz boşuna sarılmadı o koltuğa.
bizde yapamayız usta. Kimse borcunu kapatamaz bu gelirlerle. EPL'ye gidip 5 sene domine etmemiz lazim anca :)

abv asamoah

Takımın superstara ihtiyacı var diyen arkadaşların hala Tudor'un oyun yapısını anladığını düşünmüyorum. Tudor komünizm gibidir, herkes top karşısında eşittir. Herkesin birbirinden farklılaştığı sorumluluklar olsa da yükün altına beraber girerler. Bir superstarın gelip topla ahkam kesmesine kimsenin ihtiyacı yok, daha zayıf olan pozisyonlarımıza (Linnes, Garry, Serdar) transfer yapıldığı taktirde kadro derinliği yaratılacak ve çok daha iyi bir takım göreceğiz. Asamoah ve Denayer transferleri ligi donumuzda sallamamız için yeterli, superstar varsa Fenerbahçeye gidebilir. Onlar hep böyle yaptı ve hiç başarılı olamadı çünkü.

aynen bende de ayni düsünce var
o eksikligi feguli kapatacaktir ama
özellikle dar alanlarda bir hareketli kilidi acabilirse cok mac kazandirir bize

Bende umutluyum feghouli den dün garry yerine o olsaydı çoktan kopardı maç

galatasaray-%C4%B1n-yapaca%C4%9F%C4%B1-%C3%A7ilek-transferi_299324.jpg

bizde yapamayız usta. Kimse borcunu kapatamaz bu gelirlerle. EPL'ye gidip 5 sene domine etmemiz lazim anca :)

abv asamoah
Bizim Riva ve florya avantajımız mevcut.
Başka tapulu malımız da var bunlardan hariç.
Şu anki borçumuz ödenir de tekrar yapılmamalı gerekir bu şekilde ilerisi için.

Bizim Riva ve florya avantajımız mevcut.
Başka tapulu malımız da var bunlardan hariç.
Şu anki borçumuz ödenir de tekrar yapılmamalı gerekir bu şekilde ilerisi için.
usta seni bugün kurtarır yarın kurtarır sonrasi meçhul
Bu gelir tablosunda o borç düzeyinin düzelmesi için ŞL falan kazanmak lazim

abv asamoah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt