Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
laxalt iyi oynuyor mu , juve belki direk onu almaya karar verir sola gerçi herif sol bek değil

4-1-4-1 oynuyoruz degil mi?

Carole, Sinan, Umut, de Jong, Donk, Cavanda, Balta gonderilecek

Sol bek, sol kanat oyunculari sart. Rotasyona girecek stoper almamak risk olur. Yedek forvet ihtiyac.

7 gonderilecek, 4 gelecek adam var daha. Transfer kapanmak uzere. Haberlerin gelmemesi can sikici. 3/3'un rehavetine kapilmaz umarim yonetim.

Para verip rotasyon stoperi alacağımıza Balta veya Donk'tan birini tutmak daha mantıklı.

Ne zaman gelcek asamoah abv

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya suraya Mac izlemeden gelip yorum yapmayin,dombili mesela.

Defansta 4-1-4-1,hucumda 3-5-2 oynayan takima 4-2-3-1 oynuyor demek maclari izlemediginin kaniti

Sorun izlememesi degil bence hatta maci izlemistir belki de ama genel olarak anlamiyor bu isten. Bayagi bir yorumu da belli ediyor bunu, sirf bizimle alakali degil genel olarak futboldan uzak oldugunu düsünüyorum. Futboldan kastim durum izlemeden ziyade daha derin bir görüs acisina girince sacmalamaya basliyor.

Kahvede oturup mac izleyip atip tutan adamlar gibi daha cok. Dizilis

Sorun izlememesi degil bence hatta maci izlemistir belki de ama genel olarak anlamiyor bu isten. Bayagi bir yorumu da belli ediyor bunu, sirf bizimle alakali degil genel olarak futboldan uzak oldugunu düsünüyorum. Futboldan kastim durum izlemeden ziyade daha derin bir görüs acisina girince sacmalamaya basliyor.

Kahvede oturup mac izleyip atip tutan adamlar gibi daha cok. Dizilis

Gecen sezon bi maci izlemek icin kahveye gitmistim,Selcuk'u yerden yere vuran genclere bir Amca ne istiyorsunuz selcuk'tan izlanda'ya attigi golu neden unutuyorsunuz falan dedi

Bunun da onlardan farki yok hala selcuk basligini girip reyiiiiiz falan yaziyor :D

Son düzenleme:
Orhan Ovacıklı: Yabancı oyuncuya sınırlama getirince kalite yükselmez. Rekabet olunca daha iyi olacak. [radyospor]

Aferin adamsin orhan

abv asamoah

Gecen sezon bi maci izlemek icin kahveye gitmistim,Selcuk'u yerden yere vuran genclere bir Amca ne istiyorsunuz selcuk'tan izlanda'ya attigi golu neden unutuyorsunuz falan dedi

Bunun da onlardan farki yok hala selcuk basligini girip reyiiiiiz falan yaziyor :D

Selcuku koruyanlar vardi daha 1-2 gün önce burada. Gözüme inanamadim.

Çaykur Rizespor'lu Orhan Ovacıklı: Yabancı sınırlamasını çok sığ buluyorum. Yabancı sınırını getirince oyuncu havuzu daralacak. Böyle olunca da yerli oyunculara yüksek bonservis bedelleri ödenecek. Orhan Ovacıklı: Yabancı oyuncuya sınırlama getirince kalite yükselmez. Rekabet olunca daha iyi olacak. [radyospor]

kral

nasri bizi yavaslatir kötü tobcu diyenler online mi

abv asamoah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt