Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.971
- 10.796
- 2.838
laxalt iyi oynuyor mu , juve belki direk onu almaya karar verir sola gerçi herif sol bek değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4-1-4-1 oynuyoruz degil mi?
Carole, Sinan, Umut, de Jong, Donk, Cavanda, Balta gonderilecek
Sol bek, sol kanat oyunculari sart. Rotasyona girecek stoper almamak risk olur. Yedek forvet ihtiyac.
7 gonderilecek, 4 gelecek adam var daha. Transfer kapanmak uzere. Haberlerin gelmemesi can sikici. 3/3'un rehavetine kapilmaz umarim yonetim.
Juvede oynayacak kadar iyi tobcu değillaxalt iyi oynuyor mu , juve belki direk onu almaya karar verir sola gerçi herif sol bek değil
laxalt iyi oynuyor mu , juve belki direk onu almaya karar verir sola gerçi herif sol bek değil
Asamoah icin Juventus defteri kapandi artik.Ulan juve yeniliyor kötü olmasın bu herseyi asamoaha yormaya başladım
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya suraya Mac izlemeden gelip yorum yapmayin,dombili mesela.
Defansta 4-1-4-1,hucumda 3-5-2 oynayan takima 4-2-3-1 oynuyor demek maclari izlemediginin kaniti
Sorun izlememesi degil bence hatta maci izlemistir belki de ama genel olarak anlamiyor bu isten. Bayagi bir yorumu da belli ediyor bunu, sirf bizimle alakali degil genel olarak futboldan uzak oldugunu düsünüyorum. Futboldan kastim durum izlemeden ziyade daha derin bir görüs acisina girince sacmalamaya basliyor.
Kahvede oturup mac izleyip atip tutan adamlar gibi daha cok. Dizilis
Gecen sezon bi maci izlemek icin kahveye gitmistim,Selcuk'u yerden yere vuran genclere bir Amca ne istiyorsunuz selcuk'tan izlanda'ya attigi golu neden unutuyorsunuz falan dedi
Bunun da onlardan farki yok hala selcuk basligini girip reyiiiiiz falan yaziyor![]()
Selcuku koruyanlar vardi daha 1-2 gün önce burada. Gözüme inanamadim.