Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakipler zayıftı ondan kazandık yorumları hiç mantıklı değil. Bu ligin standartı belli. 3 4 tane eli ayağı düzgün takım var. Gerisi zaten hemen hemen aynı güçte takımlar. Kaldı ki ligde şampiyonu büyük maçlar belirlemiyor. Anadolu takımlarından kim fazla puan aldıysa o şampiyon oluyor.

ASUS_T00J cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]gokhan60 - 25.08.2017 23:43[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

Başım döndü adamları izlerken.

İlk maç Arena´da yanılmıyorsam.

Aykut daha ne olduğunu anlayamadan 2 tane yer... [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Pres herkesin çok hoşuna gider, benim de tabi ki. Ancak enerjiyi doğru kullanmakta önemlidir bence futbolda. Bazen taraftarı da oyunun içine çekmek için koşabilirsin, basabilirsin. Ancak aklımda dün Ndiaye'nin pozisyonu kaldı :D Çok beğeniyorum adamı. Ama kaleciye bastığı pozisyonu unutamıyorum. Kendini biraz daha saklaması lazım. Oyun içi devamlılığını etkileyebilir bu durum

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]musty_gfb - 26.08.2017 13:14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]
bos.gif

Gs şu anda bjkden bir bizden iki gömlek ustün bir oyun oynuyor.
Rakibe hiç nefes aldırmıyorlar.
Bakın en basitinden şunları söyleyelim ilk iki hafta eleştirildikleri tek nokta 60 tan sonra düşmeleri ve yan top zaaflarıydı.
Bu hafta 85ten sonra iki %100 golü yasinin mallığına kaçırdılar. Hava toplarında da neredeyse hiç vurdurmadılar rakibe.
İlk iki hafta açık ara en iyi oynayan takım bile kendinde eksik bulup düzeltiyor ama bizim malların bırakın eksik gidermeyi daha doğru düzgün yaptıkları bir halt bile yok.
Kaldı ki eksik bulupta kapatacaklar
Şu tudorun bile yarısı etmiyorsun aykut.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rakipler zayıftı ondan kazandık yorumları hiç mantıklı değil. Bu ligin standartı belli. 3 4 tane eli ayağı düzgün takım var. Gerisi zaten hemen hemen aynı güçte takımlar. Kaldı ki ligde şampiyonu büyük maçlar belirlemiyor. Anadolu takımlarından kim fazla puan aldıysa o şampiyon oluyor.

Kayseri - Osmanlı maçını izleyenler anlamıştır 2 takım da tempo olarak çok güçlüydü kötü olduğumuz zaman yerden yere vurmak basit ama iyi olduğumuz zaman da yerden yere vuranlar futboldan anlamıyordur ve kıskançlıktan ötürü kötüleme çabasındadır

Ya şu bursayı evinde yenmeyecek fb de dahil büyük yok. Evinde kimle oynarsa bu bursa folloş olur . Antalya ise ilk hafta oynadılar ve nasri de yoktu . Ben anlamıyorum bu Gs düşmanlığını

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]MDK - 26.08.2017 17:30[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]
bos.gif

Dün çalıştığımız bir firmanın davetlisi olarak maçtaydım. Şu kadar söylüyorum. Yatın kalkın stadın yeri için dua edin. VIP tribününde maç seyredip metroya 45 dk giremeyen adam var burada
biggrin.gif

Maça gelirsek ezikler malesef bu lig için yeter de artar bir oyun anlayışına sahipler. Twitter´da Mehmet kardeş yazmıştı galiba. Vasatlığa tahammülleri yok dursunun anasına bacısına sövüp kadro kurdurdular diye haklıymış.

Bizde protesto eden hain oluyor. 8 Eylüle kadar gerekli takviyeler yapılmaz ise 9. hafta hezimet olur net söylüyorum. [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Feghouli ve inşallah Asamoah ile birlikte Antalyayı'da eze eze yeneceğiz. Sonra da konuşsunlar.

Feghouli ve inşallah Asamoah ile birlikte Antalyayı'da eze eze yeneceğiz. Sonra da konuşsunlar.

Antalya'yı hazırlıksız yakalıyoruz 6-7 nci haftadan sonra açılacaklardır bizim maç için; menez sakatlıktan yeni çıkıyor zeki yok sandro yok kısaca orta sahaları yok yapacağımız tek şey fernando eto'ya 1'e 1 markaj yaparsa tüm organizasyonları bozulur çok rahat oyun boyunca top hakimiyeti ve güç biz de olur.

Ya şu bursayı evinde yenmeyecek fb de dahil büyük yok. Evinde kimle oynarsa bu bursa folloş olur . Antalya ise ilk hafta oynadılar ve nasri de yoktu . Ben anlamıyorum bu Gs düşmanlığını

Öyle bir algı oluştu ki sanki rakiplerin oynadığı takımlar çok iyi , bizim oynadığımız takımlar küme düşmenin en büyük adayları. Ben bizim oynadığımız sivas, kayseri ve osmanlı ile rakiplerin oynadığı bursa, göztepe,kasımpaşa vb. arasında güç farkı görmedim.

Asamoah, stoper ve Feg takıma girdiği zaman umutlar yerini çaresizliğe bırakacak. Hiç kimse alamayacak sizi elimizden

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öyle bir algı oluştu ki sanki rakiplerin oynadığı takımlar çok iyi , bizim oynadığımız takımlar küme düşmenin en büyük adayları. Ben bizim oynadığımız sivas, kayseri ve osmanlı ile rakiplerin oynadığı bursa, göztepe,kasımpaşa vb. arasında güç farkı görmedim.

Antalya yi yenmeyi sırf bu yüzden cok istiyorum . İt gibi titreyecekler, başakşehir e benzemedigimizi iyi biliyorlar

Asamoah konusu feghouli gibi uzuyor fakat beklediğimize değecek hem de çok değecek :asd22:

Antalya Nasri-Eto harici çok leş bir takım bilmiyorum çok abartılıyor pek zorlanacağımızı sanmıyorum

Tinercilerin yediği biz yeseydik basın neler derdi tik yok

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

14. hafta geliyoruz orman çocukları. Vazelinleri hazırlayın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nerde bu asumaoh bıktık bee başka takım sulanıcak,şerefsiz juventus sal şu adamı bize

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Antalya'ya karşı daha fazla pozisyona gireceğiz Sivas maçına oranla bence arkadaşlar. Sivas kadar dirençli ve arkası kuvvetli bir takım değiller. Ancak tabi ki savunmamıza daha çok iş düşecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt