Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pres herkesin çok hoşuna gider, benim de tabi ki. Ancak enerjiyi doğru kullanmakta önemlidir bence futbolda. Bazen taraftarı da oyunun içine çekmek için koşabilirsin, basabilirsin. Ancak aklımda dün Ndiaye'nin pozisyonu kaldı :D Çok beğeniyorum adamı. Ama kaleciye bastığı pozisyonu unutamıyorum. Kendini biraz daha saklaması lazım. Oyun içi devamlılığını etkileyebilir bu durum

Adamin gücü varki kosuyor size ne yaw :D

ndiaye pres yapmayi daha iyi kontrol ederse çok daha iyi olacak

yillardir pres yapan orta saha istedik ve sonunda böyle bir oyuncuya kavustuk tengriye şükür

14.hafta ezeceğiz.

Feghouli'nin karşısında Caner artistinin ne hallere düşeceğini görmek çok eğlenceli olacaktır hiç kuşkusuz :)) Ek olarak 35'lik Atiba'nın da Ndiaye ve Fernando karşısındaki performansı müthiş merak konusu :))

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tinercilerin ilk 2 macını izledim bunuda özet olarak gördüm bu sene fizikten önce mental olarak kopma var sanki takım halinde

yada yorum yapmak icin erkenmi bilemedim

Yeni transferleri tutmadı, Medel falan çok kızmış, oyuna girmek istememiş. Lens'te girmemiş. Quaresma satılabilirmiş. Umarım iyice karışırlar

çükrü ne yaptı gene :D

bunu sormaya girmiştim ne yapmış kerata yine yaw boş bırakmaya gelmiyor :DD

Burada 2-3 kişi dışında Sneijderi medenice eleştirenler oldu ama o kişilere sürekli gerizekalı kuş artniyetli gibi seviyesizce yorumlar yazıldı.

Sneijderi severim ve başarılı olmasını isterim ama bu karşıt fikirlere saygı duymayan ergenler yüzünden oyuncudan biraz soğudum diyebilirim. Aynı pisliği Muslera için de yaparlar bunlar. Yazık. Gerçekten yazık.

şükrüyü öldüren mesaj bu sanırım

Son düzenleme:
Gunlerdir nerde Osman diyordum tam bende adam birden girdi ya la foruma bu ne tesadufdur arkadas

simonadebisi.png

S.A

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt1"]Şükrü ERDEN[/TD]
[TD="class: alt1"]27.08.2017[/TD]
[TD="class: alt2, bgcolor: #F9F9F9"]7 Gün[/TD]
[TD="class: alt1"]03.09.2017, 00:55[/TD]
[TD="class: alt2, bgcolor: #F9F9F9"]6 Gün, 23 Saat[/TD]
[TD="class: alt1"]Provokasyon.

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ne diyorsun :DD

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt1"]Şükrü ERDEN[/TD]
[TD="class: alt1"]27.08.2017[/TD]
[TD="class: alt2, bgcolor: #F9F9F9"]7 Gün[/TD]
[TD="class: alt1"]03.09.2017, 00:55[/TD]
[TD="class: alt2, bgcolor: #F9F9F9"]6 Gün, 23 Saat[/TD]
[TD="class: alt1"]Provokasyon.

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ne diyorsun :DD
nediyim militan oldu iyice hergele.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt