Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sağlam asamoah videolari falan bulan varmi izleyeelim

abv asamoah

Bence Asamoah, Denayer, Arda, Welliton gelecek Donk, Sinan, De jong, Cavanda gidecek bu hafta müspet gelişmeler olacak gibi gözüküyor çünkü transfer döneminin sonuna geldik geçmiş senelerde şu günler en önemli mevkilerimize adam arıyorduk sonunda güzel bir transfer dönemini geride bırakacaz darısı diğer transfer dönemlerine :D

Yalnız arkadaşlar bugün pazartesi juventus'da artık transferleri bitirmesi için tam tamına 4 gün kaldı ne olacaksa bu süreçte olacak o yüzden kemerleri bağlayın :D

:(

DIKV0-GXkAAesHB.jpg

DIKV0-EXsAAE_HJ.jpg

Takım iyi olunca futbol gözüme tekrar hoş bir spor olarak gelmeye başladı doğrusu, eskiden bizim maçlar bile zulüm olarak geliyordu şimdi bir sonraki maçımıza kadar vakit geçsin diye ne kadar lig varsa hemen hemen hepsini takip ediyorum.

Bu arada Antalya deplasmanında beraberliğe fittim ama şu boşboğazların mesnetsiz iddiası son bulsun artık hep aynı yalan kimle oynasak küme düşüyor. Antalya süper ya zaten, sadece deplasman olduğu için ben biraz çekiniyorum ve haliyle 2 tecrübeli isim aslında istediğimiz oyunu oynarsak 5 bile olur, tek çekincem yeni bir takım olmamız başka da bir şey değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt