Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım iyi olunca futbol gözüme tekrar hoş bir spor olarak gelmeye başladı doğrusu, eskiden bizim maçlar bile zulüm olarak geliyordu şimdi bir sonraki maçımıza kadar vakit geçsin diye ne kadar lig varsa hemen hemen hepsini takip ediyorum.

Bu arada Antalya deplasmanında beraberliğe fittim ama şu boşboğazların mesnetsiz iddiası son bulsun artık hep aynı yalan kimle oynasak küme düşüyor. Antalya süper ya zaten, sadece deplasman olduğu için ben biraz çekiniyorum ve haliyle 2 tecrübeli isim aslında istediğimiz oyunu oynarsak 5 bile olur, tek çekincem yeni bir takım olmamız başka da bir şey değil.

virüslerden kurtulup seri adamlar alınca kendimize geldik. Tolga bile cağ atladı. Kaplumbağalar yok artik.

Asamoah öyle ya da böyle geldi arkadaşlar adam maç kadrosuna alınmıyor sakatlık veya başka bir problemden ötürü değil direk transfer görüşmeleri için alınmadı buradan dönmez oyuncu da ne kadar çok gelmek istediğini biliyoruz sadece sakin kalalım güzel bir hafta bizleri bekliyor

Ligtv Bein'e gectiginden beri internet sitesinden özetlerde sorun cikiyor.

Mesela Ligue 1 özetleri hic acilmiyor bende. Demin de Antalya macinin özetini izleyeyim dedim simdi o da acilmiyor. Besiktas ve Trabzon maclari aciliyor ama.

Edit: Kayser ve Alanya maclari da acilmiyor. Hepsinde hep "File not found" diye uyari geliyor.

Ligtv Bein'e gectiginden beri internet sitesinden özetlerde sorun cikiyor.

Mesela Ligue 1 özetleri hic acilmiyor bende. Demin de Antalya macinin özetini izleyeyim dedim simdi o da acilmiyor. Besiktas ve Trabzon maclari aciliyor ama.

Edit: Kayser ve Alanya maclari da acilmiyor. Hepsinde hep "File not found" diye uyari geliyor.

Bende de ayni sorun var. Sanırım genel bir problem var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oynadigimiz futbol digerlerinin de sapkayi onlerine koyup dusunmelerini gerektirmeli, bu diger takimlarin da gelismesini saglar diyordum, Senol Gunes mactan sonra "kosan takim olmak zorundasiniz... daha fazla pozisyon ureten, rakibe cikma sansi vermeyen bir oyun oynamamiz lazim" demis
Bundan sonraki asamada da bunun futbolculara soylemekle yapilabilecek birsey olmadigini, calisarak olabilecegini ogrenecekler
Dengelerini bozduk bence ve korkmaya basladilar

Şenol o yaşlı kadroyu gereğinden fazla koşturuyor zaten. Babel ve Quaresma'nın bek kovalayacagini kimse düşünmezdi. Biz tempo ile maç kazanıyoruz ama bu her maç böyle gitmez. Kalite de maçı koparmalı.

Son düzenleme:
beyler beinde özetlere bakacagım da player de error veriyor yardımcı olabilcek var mı

.....
f18cf70ff603a140a34ede17c95991dc.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arda takımı karıştırmazsa ve sadece oyununa bakarsa sağ ve sol kanat dehşet olur
Orta saha da zaten üstünüz.
Bizim her maç gol atmamamız için acayip şeyler olması lazım
Hükmedicez alayına

TapaTalK

like yapamayan like butonu calısmayan birtek benmi varım ? yöneticiler el atabilirmi su duruma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt