Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paul Le Guen: “Beşiktaş’ı tebrik ediyorum. Galibiyeti hak ettiler. Biz elimizden geldiğince onları zorlaştırmaya çalıştık."

Yallah kümeye bi cacik yapamadiniz

abv asamoah

tosic bile attıgı uzun topta nerdeyse asist yapacakmış.maiconun net 2 asisti var bursa maçında.defans arkasına çok adam kaçırıyor bursa.

günaydin beyler lesh gibi uyumusum dün gece yav
sucuklar güzel uyuttu beni :asd:

Juve sportif direktörü açıklama yapmış Höwedes'in gelmek istediğini ancak Schalke ile de anlaşmaları gerektiğini yazmış. Schalke'ye de satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapmışlar. Bir kaç güne bitiremezlerse alternatiflere yöneleceklermiş.

Schalke direk oynayan adamını niye kiralasın, anlamadım.
Bu arada Spunazzola sanırım bugün de kadroda yok. Ayrıca Juventus'ta Chiellini, Barzagli, Rugani, Benatia varken niye stoper orijinli oyuncu peşinde koşuyor, onu da anlamadım. Asamoah'ı göndereceklerse direk bek almalılar.

Asamoah dışında iki bek pozisonu için ellerinde kalan adamlar Sandro, Lichtsteiner ve De Sciglio

Sözleşmesi gelecek sene bitecek bir oyuncu için 8m çok değil mi?

degil,o sözlesmesi gelecek sene bitecek komedisini sadece bizim aptal takımlar yiyor

sözlesmesi 3-4 aya bitecek vida icin bile direniyor adamlar iyi para almak icin cünkü adam sundan emin oyuncu iyiyse ve iyi bonservis verilmezse bırakmıyor

oyuncuda bir süre sonra mecbur sözlesme uzatıyor

ki italyanlardan oyuncu almak zaten dahada zor 3 milyon cok komik bir rakam yani asamoaha yıllık teklif edilen rakamda bence 3 milyon avrodan az olmaz

Bu Juve ne ayak ya? Höwedes yok Spi bilmem ne sözde bu oyuncuları istiyor ve alamıyor mu yani? Sırf Asamoah'ı yemlemek için yapıyorlar gibi isteseler bu adamları seve seve alırlar ki biri kendi oyuncusu zaten. Bak biz istedik vermediler sana da izin veremiyoruz bu yüzden filan diyecekler herhalde.

Geldi de bi derdimiz o kaldi

Fernando içinde 8-10'lar geçmişti bir ara basında ama 5'e geldi.Asamoahta farklı olmayacaktır eğer alırsak 1 sene sözleşmesi kalmış takımıyla ipleri koparmış adam için 8-10 vermeyiz ama 3'e inanılmaz bir iş olur bu piyasada onu kastettim.

Son düzenleme:
Konate , Nice maçında 2 gol atmış . Biz alacaktık şu adamı 2. Forvet olarak :((

Bu Juve ne ayak ya? Höwedes yok Spi bilmem ne sözde bu oyuncuları istiyor ve alamıyor mu yani? Sırf Asamoah'ı yemlemek için yapıyorlar gibi isteseler bu adamları seve seve alırlar ki biri kendi oyuncusu zaten. Bak biz istedik vermediler sana da izin veremiyoruz bu yüzden filan diyecekler herhalde.
Çingene pazarligi..

Bence transferde önceliğimiz sol bek ve sol stoper olmalı . Bir de şu Eray ın yerine yedek kaleci alalım

Juventusu hiç sevmemişimdir italya liginde sempati duyduğum takım Milandır.

Juventus pisliği asamoah'ı versede şunlarla muhattap olmasak daha fazla

TapaTalK

emre akbaba,halil akbunar ve konyadaki musa dikkat çeken yerli futbolcular.bugun musayı merak ediyorum basaksehir maçında...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt