Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
pozisyonu nedir Sergen kardeşimlaxaltı alcak herhalde juventus
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pozisyonu nedir Sergen kardeşimlaxaltı alcak herhalde juventus
6-7 yas fark var ya mbappe korkunç derecede gelistirir daha kendini şuan icin moura tecrubeden vs daha iyi tabiLucas Moura Mbappeden aşağıda bir oyuncu değil benim görüşüm
Nuri Sahini istemeyenler vardi aramizda. Adam hayatinin dönemini yasiyacak heralde Bu sezon. Gerçi bizim Orta sahaya Su an koyulmaz orasi Ayri.
Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY
monaco beşiktaşı delecek 1-2 oyuncu alır umarım bu satışın ardından , moura doğruysa elde var 1
youtube sky Sport kanalını arat, Alman sky Sport. Hem Avrupa Ligi hem Şampiyonlar ligiAvrupa liglerinin maçlarının özetlerini izlediğiniz bir yer var mı?
Önceden ligtv.com dan izliyodum fakat epl ve seria yok artık.
Var mı site önerebilecek olan
lemar tek basına yeter
Nuri Sahin konusu farki
Biz milli takima aliyoruz 4-2-3-1 de cift yönlü oynamasini istiyoruz bu yanlis
En iyi döneminde olsun bu sezon olsun 4-3-3'te defansin önünde oyuncu kurucu olarak oynuyor
Her oyuncu'nun rolü bellidir,biz tamamen farkli bir rol veriyoruz oyunculara milli takimda
Aynisi calhanoglu icin de gecerli,sag acik oynadi adam milli takimda
Direk link atma şansın var mı acaba? Dediğin şekilde buna ulaştım ama hep plaj voleybolu var. YouTubeyoutube sky Sport kanalını arat, Alman sky Sport. Hem Avrupa Ligi hem Şampiyonlar ligi
Ne zaman almayı düşünüyorlar acaba? Transfer dönemleri bitiyor 4 gün sonramonaco beşiktaşı delecek 1-2 oyuncu alır umarım bu satışın ardından , moura doğruysa elde var 1
youtube sky Sport kanalını arat, Alman sky Sport. Hem Avrupa Ligi hem Şampiyonlar ligi
Aslına bakarsan haftalık maçların listelendiği ve aynı zamanda
özetlerin olduğu bir site olsa süper olurdu.
Aynı zamanda senin channel ı bulamadaım sky sports fottball var.
o da yorumlar ve analizler paylaşmış