Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arda gelirse yandığımızın resmidir selcukla bir olup tudorun kuyusunu kazmaya başlayacakları kesin tudor istemez umarım uzak dursun
Maalesef gelecek gibi duruyor. Avrupada transfer dönemi bitiyor. Barcelona elden çıkarmak istiyor. Muhtemelen bedava kiralık bize gelir tahminim.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cenk ergün yönetim istiyor ardanın bize sözü var bilmem ne diye tudorun istediği yönünde bi haber bile yok
Sneijder' istemedi yolladı
Selçuk'u yedeğe aldı
Semih'i gönderdi

İstemediği kim varsa söyledi. Adam sözünü geçirdi istemediği birinin kadroya alınmasını istemez. Çok net istiyo arda'yı.

TapaTalK

arda gelirse yandığımızın resmidir selcukla bir olup tudorun kuyusunu kazmaya başlayacakları kesin tudor istemez umarım uzak dursun
Bu taraftar öyle bişey olduğunda ardayi gördüğü yerde döver inşallah linc ederler. Yok öyle işleyen çarka çubuk sokmak. Arda kim haddini bilmeli. Bu adami bu hale getiren Acun dur Ridvandir. Çevresi iyi olan adam hic bir zaman böyle kendini bilmezlik etmez. Binlerce çocuğun idoluydu. Şimdi anca tabiri caizse zengin olayim parayi ezeyim diyenlerin idolu olur. Arda gelir birde takımı bozarsa çok değil Aqua floryada kesin rastlarim ona yüzüne laf söylemeyeni biiip

LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

c0bf757476f09181504de3992e818815.jpg

hyperstar tobcular kralimiz tatilde

Şuan sorsalar ndiaye gitsin ayni maliyete imbula gelsin
Ben istemem şahsen.
Ndiaye adamdir :D

abv asamoah

Arda Turan bu takimi bozabilir

Fizik olarak ve takim savunmasina katki olarak Belhanda cok daha iyi bir görev adami ama üretkenlik olarak tabiki Arda Turan önde

Gereksiz olur arda turan

?????? Arda Turan'ın ayrılmak için tek şartı var. "Barcelona'dan kazandığım parayı karşılayacaksınız." (El Mundo Deportivo) https://twitter.com/futbolarena/status/901860791477043200/photo/1

abv asamoah

Birde şart koşuyor herife bak ...

Senin tüm o siyasete bulaşmana-Milli takımı birbirine katmana - Kadro dışı kaldığın istenmediğin takımdan kurtulmana vesile olacak yönetim birde şart koşuyor ...

Ulan keşke bir aksilik çıksa da gelmese şu herif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt