Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beğeniyorum reis o adamı ama öyle inanılmaz bir taktik dehası değil maalesef basit defansı sıkı tut hücumda ki 2-3 hızlı adama ver sonrası Allah kerim taktiği ile oynuyor adam
antrenman metodlari falan çok farklı. Bielsa gibi aynı. Müzik eşliğinde antrenmanlar falan. Maçlara da dikkatli bakarsan Osmanlı olsun şuan Konya olsun; yapılması gereken neyse öyle oynatıyor adam

Arkadaşlar eğer Asamoah transferi gerçekten Höwedese göre belli olacaksa, bu transfer olmaz gibi. Juventus tarafı Höwedesi istediklerini doğruladı, ama sadece kiralık olacakmış olursa. 2 milyon artı 8 milyon satın alma opsiyonu teklif etmişler ve Schalke bu rakamlara gülüp geçiyormuş. Morratta kesinlikle satın almayacağız demiş. Ayrıca Höwedesin de bu konuda ısrarcı olmadığını belirtiyor Schalke tarafı diye konuşuluyor.

Arkadaşlar eğer Asamoah transferi gerçekten Höwedese göre belli olacaksa, bu transfer olmaz gibi. Juventus tarafı Höwedesi istediklerini doğruladı, ama sadece kiralık olacakmış olursa. 2 milyon artı 8 milyon satın alma opsiyonu teklif etmişler ve Schalke bu rakamlara gülüp geçiyormuş. Morratta kesinlikle satın almayacağız demiş. Ayrıca Höwedesin de bu konuda ısrarcı olmadığını belirtiyor Schalke tarafı diye konuşuluyor.
howedes ayrilmak istiyormuş bu net bilgi baya gördüm haberlerde

abv asamoah

Konu net.

İgor arda'yı fazlasıyla istiyo

YouTube

TapaTalK

En fazla da senin istediğini gözlemliyorum. Haftalardır dolaylı yoldan Arda gelsin diye mesajlar atıyorsun. Açık açık söyleyebilmelisin istediğini, ne var bunda? Bana kalırsa inanılmaz derece de yanlıs transfer olur, takım oyunu kaybolur. Bir oyuncu futbol değil, mafaylık yaptığını ıspat etmesı için daha neler yapması gerekiyor?

En fazla da senin istediğini gözlemliyorum. Haftalardır dolaylı yoldan Arda gelsin diye mesajlar atıyorsun. Açık açık söyleyebilmelisin istediğini, ne var bunda? Bana kalırsa inanılmaz derece de yanlıs transfer olur, takım oyunu kaybolur. Bir oyuncu futbol değil, mafaylık yaptığını ıspat etmesı için daha neler yapması gerekiyor?

Aksine ben istemiyorum :D

Ama bi gerçek var bunun inkar edilmesi yanlış.

Yok yönetim istiyo falan bunlar boş işler. Tudor'un istemediği bir adamı kimse alamaz taraftarın sevgilisi sneijder'ı yollamış adam gerçekleri görelim.

oyy
7374353d85236b215faa9c5aabcfa07c.jpg

abv asamoah

Aksine ben istemiyorum :D

Ama bi gerçek var bunun inkar edilmesi yanlış.

Yok yönetim istiyo falan bunlar boş işler. Tudor'un istemediği bir adamı kimse alamaz taraftarın sevgilisi sneijder'ı yollamış adam gerçekleri görelim.

Tudor yönetim istiyor tartışmasına girmem, ikisi isteyebilir, Tudor isteyebilir, bilemem bunları. Taraftarların istemesi (isteyen kesin vardır) daha düşündürücü.

Son düzenleme:
Belottinin bugun attigi golü izleyin mest olacaksınız

abv asamoah

Höwedes ayrılmak istiyor net şekilde ve bundan dolayı da bugünkü maçda yok. Taraftar da tepki gösterdi maçdan önce Schalke sorumlu kişilere.
Schalke yenildi bu arada :)

Koskoca Juventus'da adam alamıyor ya, diyecek bir şey yok cidden. Bence bu işin içinde farklı olaylar var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda Turan bu takimi bozabilir

Fizik olarak ve takim savunmasina katki olarak Belhanda cok daha iyi bir görev adami ama üretkenlik olarak tabiki Arda Turan önde

Gereksiz olur arda turan
Öğlen başka bir renktaşa buna benzer bişey yazdım. Arda bence Tudorun sistem ve mentalitesine uymuyor, bu yüzden bu hamleyi bir türlü anlayamıyorum.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arda gelmesin, kisa vadede yararli olsa da uzun vadede mutlaka zarar verecektir camiamiza. Hem saha ici hem saha disi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt