Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.781
- 29.189
- 2.993
ali koç ve ferit şahenk 13 milyonu yarı yarıya ödeyeceklermiş!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle ama bu sene naparlarsa yaptsınlar ligi orta sıralarda zor bitirirleraynen usta. Selcukla bunu toplasan 5m etmez benim gözümde
abv asamoah
Federasyon ittirir ilk 5 e girerlerAynen öyle ama bu sene naparlarsa yaptsınlar ligi orta sıralarda zor bitirirler
D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Işte ellemeseler düşer bile bu seneFederasyon ittirir ilk 5 e girerler
abv asamoah
Aynen oyle
Ah bi düşse bidaha hayatta çıkamazAynen oyle
abv asamoah
usta düşecek konuma gelse ligi iptal ederler falan bulurlar bir yolunu o kadar taraftar, siyasi şeyler falan
Düşmeyi hakediyolar sonuna kadarusta düşecek konuma gelse ligi iptal ederler falan bulurlar bir yolunu o kadar taraftar, siyasi şeyler falan
Imkansiz büyük takimlarin düşmesi bizim ülkede
abv asamoah
Kanata cuk otururdu. Bugünkü maçı izlemiyorum ama çok istekli arzulu oynuyor. Tam takım oyuncusu.Bunların en iyisi valbuena bizde yedek olur anca
Iyi topçu ama topu alınca dolandırıyo çok biizm twmpoyu düşürürKanata cuk otururdu. Bugünkü maçı izlemiyorum ama çok istekli arzulu oynuyor. Tam takım oyuncusu.
GSCimbom Mobile App
Dolandirmasinin sebebi yanındaki kazmalar. Bizde farklı oynardı.Iyi topçu ama topu alınca dolandırıyo çok biizm twmpoyu düşürür
Valla bilmiyorum fakat çok kazma fener aldıkları oyunclar leşDolandirmasinin sebebi yanındaki kazmalar. Bizde farklı oynardı.
GSCimbom Mobile App