Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mbapppe şerefsizine karşılık moura verildi mi monacoya?

Henüz anlaşma yokmuş ve ilk teklifi Red etmişler. Juventus tekrar yeni teklif ile gelirmi bilmiyorum demiş Schalke menajeri. Satmakta da çok meraklı değiliz.
Höwedes duygusal şekilde maçdan önce taraftarı selamlamış. Ayrılık sinyali gibi algılanmış.
Perşembeye kadar her şey olabilir. Son gün perşembe

dikaby cok iyiymiş diyolar.bakacam şimdi.

Yeni bir Mbappe çıkartacaklar galiba ben maçı izledim biraz Diakaby'i beğendim açıkçası bunuda en az 50-60'a çakarlar bir yere,daha Mbappe parasıylada adam alırlar sadece Joveticle kalmaz büyük olasılıkla,şu kadro bile çok iyi bence

Yeni bir Mbappe çıkartacaklar galiba ben maçı izledim biraz Diakaby'i beğendim açıkçası bunuda en az 50-60'a çakarlar bir yere daha Mbappe parasıylada adam alırlar sadece Joveticle kalmaz büyük olasılıkla ama şu kadro bile çok iyi

jovetic iyi olmuş onlar için

Henüz anlaşma yokmuş ve ilk teklifi Red etmişler. Juventus tekrar yeni teklif ile gelirmi bilmiyorum demiş Schalke menajeri. Satmakta da çok meraklı değiliz.
Höwedes duygusal şekilde maçdan önce taraftarı selamlamış. Ayrılık sinyali gibi algılanmış.
Perşembeye kadar her şey olabilir. Son gün perşembe
marotta zaten o sinyali verdi.bu sefer direkt alacaklar gibi.

Monaco 3 maçta 11 gol atmış. Bjk'i içeride dışarıda tokatlarlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olur o iş galiba ya. Juventus isterse alır. Oyuncuda zaten dünden razı. Pazarlıklar olması normal iki taraftan da

bana saçma geliyo.höwedes iyi bi futbolcu.kiralayacaksan opsiyonunu 15 yap,razı olsun adamlar.8-10 milyon komik kaçıyo bu piyasada.

Gomis bugün Fransiz spor programina katilmis

DIQXYl2W0AAiSWb.jpg

Koskoca Juventus üçe beşe bakıyor. Olum manyak mısınız ? Alsanıza şu topçuları ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt