Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gece uyumazsam game of thrones için kanal ayarlayabilirim sizlere.uyumazsanız tabi.

Yanliz ben fenerin transfer olayina degil sahtekarlik olayına takılıyorum,beşiktaş tada var bu oyundan ceza yemeleri sart Uefa,Fifa ya sikayet edilmeli yok ertugrul bolu ya satilir yok josef 13 milyon varmi lan boyle birsey gerci aldiklarinin da hayrini göremiyorlar bu sebeplerden ya neyse yine de dokunuyor arkadas araya girip josef yerine size bedava de jong verelim maasinin yarisi da bizden diye iteleyeceksin de jongu fenerin de isini bozacaksin aslinda hem pasaport ve calisma izni sorinu da olmaz

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

PKK ve Teröristbaşı propagandası yapan Deniz Naki ile ilgili burada paylaşım yapmayınız. Bazıları da hümanistlik adına teröristleri sevici,savunucu ve kollayıcı mesajlar atmasın. Lütfen gerekli dikkati ve özeni gösteriniz. İyi Geceler.

Değerli arkadaşlar konunun uzamaması için hepinizi sükunete davet ediyorum. Lütfen siyasi mesajlar atmaktan vazgeçiniz. Gerekli uyarıdan sonra devam edenleri maalesef konudan uzaklaştırmak durumunda kalacağım. Bir müddet sakinleşmeniz adına konuyu 1 dakikalığına kilitliyorum.

Julien Maynard*@JulienMaynard

Accord définitif Monaco - PSG pour Kylian Mbappé ! Contrat de 5 ans. Prêt payant la 1re année (option achat obligatoire) 145M€ + 35M€ bonus.

Futbolun katilleri

millet çatur çutur 150m para veriyor takımının en önemli oyuncusunu satıyor ,kahpe juve yedek adamını satmıyor arkadaş

Mirallas benim bildiğim kadarıyla sağ kanatta oynuyor

Orada da Fegh var

Ha solda da iyi oynarsa gelsin bi zahmet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt