Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah süper ligin üzerinde bir oyuncu

Ama bırqz savruk bıde çalım konusunda hafif sikintili

feguliiiiii ?❤

aslında juventusun derdi oyuncu almak filan degil bence tamamen iyi paraya satmak

asamoah sol bek oyuncusu degil adamın asıl mevkisi sol ic genelde hep orada oynadı ve o bölgeye matuidiyi aldılar

asamoah joker oyuncu oldugu icin juve yedekte olsa kalsın gitmesin derdine düstü ama oyuncu salak degil,bu da bizim avantajımız

Asamoah´da ben olayin yedek oyuncu ile alakali oldugunu düsünmüyorum, muhtemelen bonservis ile ilgili.
Höwedesin bile alakasi oldugunu düsünmüyorum, onun Bonucci gittigi icin alindigini düsünüyorum.

Asamoah´da ben olayin yedek oyuncu ile alakali oldugunu düsünmüyorum, muhtemelen bonservis ile ilgili.
Höwedesin bile alakasi oldugunu düsünmüyorum, onun Bonucci gittigi icin alindigini düsünüyorum.
höwedes sağ bek de oynayabiliyor ama asasmoah transferi ile bir alakası yok evet.

Hala mı Asamoah yahu
Nasıl bir gelişme olacak ve juventus birden satmayı kabul edecek diye düşünüyorsunuz acaba

c316c8022db72ebb368c6e834117a259.jpg

gel artik

abv asamoah

Gscimbom nöbet tarifeleri güncellendi .

Haftaici 1800 -2400 : 1 euro (saat başı )
2400 -0800 : 1.5 euro

Haftasonu ve tatiller : 2 euro

[FONT=&quot]MD | Valverde: "Arda'yı aynı maaşı aldığı sürece takımda istemiyorum".Arda Turan ile G.Saray, Benfica ve Sporting Lisbon ilgileniyor.

[/FONT]
DITNukBW0AAOeDH.jpg
[FONT=&quot]

[/FONT]

Cenk Ergün yarın İtalya'ya Asamoah transferini bitirmeye gidecek. Juventus'a yapılan teklif 7.5M€ 'ya çıkarılacak. (Fotomaç)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İtalyaya gitmişken asamoahın yanında romadan brezilyalı sol stoper castanıda kiralasa keşke cenkbey süper olurdu ben serdara güvenmiyorum sakatlanırsa yanarız

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

milli maçları sadece 21 den küçük olan futbolcular oynasın artık,hem biz gençleri izlemek zorunda kalalım hem futbolcu yetişsin dünyaya hemde böyle 3. haftadan lig kupa bilmem ne arası olmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt