Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
garry oyundaydiyalan yav yasin zaten garrynin yerine oyuna girmedimi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
garry oyundaydiyalan yav yasin zaten garrynin yerine oyuna girmedimi
Ben isterim n diaye için erken ama tam istediğimiz gibi değilŞuan sorsalar ndiaye gitsin ayni maliyete imbula gelsin
Ben istemem şahsen.
Ndiaye adamdir
abv asamoah
bilemem profesyonel bir futbolcuysam kendimi geliştirmeye odaklanırım ilk, evinin içine spor salonu yapıp geldiği günden bu yana yağ oranini %12den 8 e düşüren Gomis gibi he ama boş bir adamsam dediğin gibi verilen her izin günün de tatil köylerine,beachlere giderdimNe yapacak arkadaş sen olsan sende gezersin o kadar parayı ezmek için
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz de yapalim diyen kansizdir
Ne transfer ne de macta sike yapmiyoruz, yapmadik, yapmayacagiz
CIMBOM BASI DIK YURUR
Entresanbizimkilerde fransa'da bağlantıları olan g.saray'lı işadamlarıyla anlaşıp carole ve cavanda'yı 7-8 er milyon euroya fransız takımlarına satsın!!!
Bunu acaba Arda mi yazdiBen özür dilerim. Birisi rahatsız olursa özür dilerim, çünkü beni kim bilir önce ben olduğumu ve hangi değerleri biliyor. 24 yaşında Juventus'a geri dönebilir bir rüyanın başarısı. Yıllardır ödünç verme ve fedakarlıktan sonra aranan ve sonunda hayata geçen hayali bir rüya. Bergamo, Atalanta ve fanlar, Percassi ailesi, Bay Gasperini ve her oyuncu ve personel bana bu rüya nihayet benden önce elde edebileceği yapmak için temel olduğunu ve her zaman onlara teşekkür edin. Bergamo beni memnun etti, olgunlaştı ve büyüdü, beni destekledi ve bana yardım etti. Ben her zaman kalır veya Arası oyuncu kalmaması Atalanta, minnettar olacaktır. Ben profesyonelim ve onlar harika şeyler geçen sezon yapılan ve her ne ben böyle olmaya devam edecektir olur hangi ile bu renkleri giymek mutluyuz çünkü. Fakat bana rüyayı bırakmamı söyleme. Çünkü hayatta belki bir kez geçen trenler var ve bunu elde etmek için her şeyi yapacağım, daima kalpteki Atalanta'yla birlikte.
Tolga'ya değil 8,
2 milyon bile bonservis veren olursa bugün postalanmali.
3 maçta 4 gol atmasına rağmen bir çok pozisyonu başlamadan bitirdi.
%100 net 2 gol fırsatını kaçırdı.
Bir yerde de gomis'in önüne koşarak yine gol atmamızı engelledi.
Geçen sene eliyle yaptırdıği penaltıyı,
Saçma sapan top kayıplarını,
Dağlara taşlara vurduğu şutlar çok çabuk unutulmuş.
Sürün yağlı surat!
bu spinazzola manyagı veda etmiş bildiğin atalantaya.asamoah gelsin de juventus ne pok yiyosa yesin bıktım artık,benim kızdan beterler.
90 metre depar atmış kaçırdığı goldeTolga'yı oynatan sistem. Adam etrafında düzgün oyuncular bulunca rahatladı. Kendisinden bir beklenti kalmadı çünkü kafası rahat adamın. 3 maçla 8-10 konuşmak anlamsız. Şu anda adamdan bu verimi sezon boyu alabilecek durumdayız önemli olan o. Gol anlamında değil tabii adamın gol kralı olacak hali yok da Selçuk'la Melo'nun ilk sezonundaki gibi belki 10 golü bulur ama asıl katkısı mücadelesi tabii.
Zehirli bisey herhaldeYüksek yüzdeli puan ne demek
LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sinan muhabbeti ne tam olarakNejatın yorumları vız gelip tırız gidiyor diyen sinan bilgin gibi bir tehditi atlatmış GSC neferleri burada mı yoklama alalım!!!1
bu arada bu nasıl bir presdir
Pops Emre-Bonsusur Twitter : "Defalarca bıkmadan izleyebilirim, Muhteşem otesi ya muhteşem... https://t.co/IYSw7OqBkZ"