Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asamoah burdan dönmez, muhtemelen KAP için toplanıp uçaktan foto atması bekleniyor.

H.O

Yasin'le Garry tartışması yapmak insan haklarına aykırı.

Futbolu kanat oyuncusu bile olsa sadece yetenek üzerimden değerlendiremezsiniz , Yasin'in Benfica ve Tuzla maçlarını çabuk unutuyoruz galiba? Ya da son maçta Garry'e ve Eren'e vermediği bomboş pasları.

İlk geldiği sezon Hamzaoğlu'yla olan Yasin'i hepimiz sevdik sporcuydu çünkü bu Yasin şarlatan.

Garry ise aman aman yeteneği ya da saha görüşü olmamasına rağmen takım oyuncusu. Çok da iyi bakıyor kendine.Ayrıca içerdeki oyuncuyu da topla iyi buluşturuyor gelişine doldurmuyor içeriyi.

Yasin pas vermeyip gol atamıyoruz Garry verdiği halde top rakibe gidince yine gol atamıyoruz. Şu halde Feghouli oynasa iyi olur.

Bunu acaba Arda mi yazdi
evillol.gif

Niye majör ligler kapanıyor nereye gidecek oyuncular ıyi seçenek oluyoruz bu durumda

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yok oyuncularin gitmesini kast etmiyorum, kulüpler kendileri icin transfer dönemi bittigi icin ellerinde ki iyi oyunculari göndermezler o satten sonra.
Anca belki istedikleri paranin bayaga üzerinde bir miktara.

bilemem profesyonel bir futbolcuysam kendimi geliştirmeye odaklanırım ilk, evinin içine spor salonu yapıp geldiği günden bu yana yağ oranini %12den 8 e düşüren Gomis gibi he ama boş bir adamsam dediğin gibi verilen her izin günün de tatil köylerine,beachlere giderdim

abv asamoah
Gomis harici başka biri göster
Idmanda adam gibi çalışsın
Kendine iyi baksın yeter

Şuan canım çok sıkkın

Asamoah geldi mi

kwadwo gelecek dertler bitecek. ?

Merhabalar duyum var mı? ?❤

Garry yeterli olmayabilir ama adam bencil değil. Yanı bencil olmamaya çalışıyor. Gomisden verim almamız için bu önemli.

Münferit bir olayı yok. GSC Provokasyon Bakanı kendisi. gerçi bizde de hata var adama bazen gereksiz kuruluyoruz oda iyice çoşuyor ondan sonra.
Provokasyona gelmek te kişinin kendiyle alakalı baktın abulk subuk konuşuyor sallamayacaksın

yok oyuncularin gitmesini kast etmiyorum, kulüpler kendileri icin transfer dönemi bittigi icin ellerinde ki iyi oyunculari göndermezler o satten sonra.
Anca belki istedikleri paranin bayaga üzerinde bir miktara.
Ben gözden çıkarılan oyuncular için söyledim
Zaten kimse ıyi oyuncusunu göndermek istemez
Mesela asamoah için 15 gün suremiz var diyordu juve teklifleri dinlemek için
1 eylülden Sadec e bizi dinleyecek
Oyuncuda oynamak istiyor sürekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt