Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mariano insallah dani alves gibi Lahm gibi 34-35 yasina kadar forumunu korur. Adam gelmis gecmis en iyi sag bek olabilir

Valla çok beğeniyorum bende. Yıllar sonra bek'in varlığını hatırlattı. Bu adam asıl mevkisi sol olan Rodriges ile bu kadar iyi anlaşabiliyorsa Feghouli ile otoban yaparlar her maç orayı.

Asamoah çok kritik. Tolga şuan takımın en önemli oyuncularından. Oyunun iki yönüne de bu denli katkı veren bir oyuncumuz yok. Ancak sol açik değil ve zaman zaman içeriye yöneliyor. Sol çizgiyi neredeyse hiç kullanmıyor, çizgiye inip orta kesme olayı hiç yok.

Tolga'nın arkasına sol kanadı tamamiyle kullanan bir oyuncu lazım. Buraya da Juventus'un 3-5-2 sinde defalarca kez 5linin solunda oynayan Asamoah'tan iyisini bulamayız

Sinan gibi golcü bir kanat sonradan girip çok ekmek yerdi bu takımda. Yazık etti kendisine.

asamoah yatmış

denayer geliyor, sol bek için sene boyunca yeterlilik sağlanır mı toplantıda tartışılacak. tudor okey derse linnese bakıp, o da rafa kalkacak.

anladığım bu evren daha kırmadan söylemeye çalışmış. alıştırın kendinizi böyle yeni model falan diye başlar zaten.

Poff. Arda gelirse artık her maç sonu ben adamım Adam gibi adamım Bayrampaşa çocuğuyum laflarını dinleriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Van Persie'ye bak fenerle iyice billur geçiyor. Sakat ayağına yatıp Gençler deplasmanına gitmedi şimdide milli takım antrenman kampına gitmiş. Bu adamı eskiden çok severdim, bize gelseydi hatta baya mutlu olurdum ama bu kadar karaktersiz ve bitik olduğunu bilmiyordum. Neyse feneri iyi sömürüyor helal olsun

ardaya hic gerek yok

umarim sol ön icin alternatif isimler de vardir, daha üc transfer yapmamiz güzel olur

Leş kargaları çıktı yine yattı yattı diye kendisine küfrettiren...

Yav nerden çıktı gene bu arda işi bir çuval inciri berbat etmeyin.Gitsin başakşehirde oynasın arda türkiyeye dönmek istiyorsa Galatasarayda işi yok.

Asamuanın yattığı iddialarını üzüntü ile takipteyim şikeci Juve 1 Eylüle kadar Monchiyi oyalıyor galiba

Ohooo yeni formül falan yine kivirmalar başlamış. Yüksek bonservis vermek istemiyorsun da bakayım juve sözleşmeyi uzatıp kiralamak istiyor mu. Yeni formül dediği de bu olsa gerek

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

94a850140f491d638aa44ad147ad7669.jpg

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Kim diyo yattı diye ya spinazzola ve howedesi alan juve asamoahı salıyor çarşamba akşamı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan yazmayayım yazmayayım diyorum ya çok akıllı sanıyorsunuz kendinizi. Sizin yeni formülden tek anladığınız kiralamak mı? Bonservisi biraz düşük tutup bonusları artırmış olamazlar mı?

arda gelirse kafasını tamamen futbola vereceğinin hiç bir garantisi yok.. aksine son paylasımları yine ağalık taslayacağının işareti..

bence bu kumara girilmemeli.. ardayı alırken saha dışı faktörleri daha çok hesap etmek lazım.. acun rıdvan ve aziz takımı karıştırmak için her türlü oyunu yapar bunun üzerinden..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt