Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beşiktaş 6 gol atıp 3 gol yemiş
Fenerbahçe 6 gol atıp 5 gol yemiş
Galatasaray 10 gol atıp 2 gol yemiş
Basın ve TV programlarında konuşulan: Galatasarayın ciddi defans eksikleri var, sıkıntı çekerler yakında.
Artı her maç bir golŞuan oynadığımız futbol ve düzene cuk diye oturur hızıyla denayer.
abv asamoah
arda gelirse uzun adama yakınlıgı sayesinde,tinercilere calınan beles penaltı+ kırmızı kartlar bizede verilebilir
Resim guzelmis ss siz halini gonderebilirmisin
Welliton yatmıs
Tolgaya teklif gelmis Kolnden
Arda 1 Eylülden sonra gelebilirmis
Asamuaa bitmis
de Jong dehlenebirmis
F.Arena
Beşiktaş 6 gol atıp 3 gol yemiş
Fenerbahçe 6 gol atıp 5 gol yemiş
Galatasaray 10 gol atıp 2 gol yemiş
Basın ve TV programlarında konuşulan: Galatasarayın ciddi defans eksikleri var, sıkıntı çekerler yakında.
Welliton yatmıs
Tolgaya teklif gelmis Kolnden
Arda 1 Eylülden sonra gelebilirmis
Asamuaa bitmis
de Jong dehlenebirmis
F.Arena
Renktaş Denayer'e ben de çok sıcak değilim ama bizim defans çakılı oynuyor demişsin, defansı çakılı oynayan bir takım düzgün hücum yapamaz ki. Sonuçta ligin ağası benim diyorsan mecbur hücum ağırlıklı oynayacaksın ve defans hattını olabildiğince ofansa yaklaştıracaksın. Haliyle biz de bunu yapmaya çalışıyoruz. Denayer de hücum oynayan bir takımda eksiklerini kapatacak sürate ve tekniğe sahip. O yüzden istemem yan cebime koy diyorum ben şahsen.Yav saçmalamayın ne Denayer 'i duygusal davranıyorsunuz
Bir stoperin olmazsa olmaz ilk bakılacak özelliği adamın ne kadar iyi defans yaptığıdır
Yok oyun kurması yok hızı filan çok sonradan bakılacak şeyler
Denayer hava toplarında Semih 'i bile aratır defans konusunda Ahmet 'ten iyi değil hız konusuna gelirsek defansımız çok önde oynasa komple hücum oynasak hızlı stoper lazım deriz de zaten defansımız çakılı oynuyor stoper hızlı olsa ne olur olmasa ne olur
Serdar' ın seri olması yeterde artar bile kasten ben Serdar'dan daha kötü defans yapan bir stoper transferine kesinlikle karşıyım ...