Transfer Nöbeti (ARŞİV 16)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tolga 8 milyona gidebilir
Tolga giderse Asamoah ve Sol acik sart.
Tolga giderse bonservissiz ve dusuk maasla Arda gelebilir (Ardanin gelmesine nekadar karsi olsamda)
Stoper sart.
Sinanin bi ise yaramadigi icin yedek (hizli) forvet sart.

Tolga falan bir yere gitmez yıllardır aynı hikaye bir futbolcu azıcık iyi oynasın şu bu talip derler hep aynı hikaye anlayacağın

Aslolan Galatasaray'dır

"Galatasaray Asamoah için yeni bir teklif yaptı. Galatasaray Juventus'un kanat/bek oyuncusu Asamoah için teklifini bonuslarla beraber 10m €'ya çıkardı." corrierre della sport

höwedes sonuclanınca,açıklanır büyük ihtimal.bitti bence bu iş

Baya pahalı €10m, ne iğne takımmış bu Juve.. Lemina'yıda bırakmadılar, neredeyse onun kadar para istiyorlar Asamoah için

Son macta yan toplarda iyi filan degildik emre colaga benzeyen adam hep on direge kesti ortayi gucu yetmedi bizim colak gibi

O değilde sonradan Yasin vs gireceğine, U17 milli takımında oynayan futbolcularımız girse daha iyi değil mi ? Piyasaları açısındanda iyi.

Yasin bu saatten sonra gol atsa ne olacak :)

Renktaş Denayer'e ben de çok sıcak değilim ama bizim defans çakılı oynuyor demişsin, defansı çakılı oynayan bir takım düzgün hücum yapamaz ki. Sonuçta ligin ağası benim diyorsan mecbur hücum ağırlıklı oynayacaksın ve defans hattını olabildiğince ofansa yaklaştıracaksın. Haliyle biz de bunu yapmaya çalışıyoruz. Denayer de hücum oynayan bir takımda eksiklerini kapatacak sürate ve tekniğe sahip. O yüzden istemem yan cebime koy diyorum ben şahsen.

Bizim defans nasıl çakılı oynuyor ya? Maicon hücuma çıktığımızda Mariano'ya yaklaşıp sağ bek gibi oynuyor. İlginç çakılı denmesi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Katılıyorum de Jong ve Donk önce dehlensin sonra Selçuk en son Tolga olabilir,yerli yok zaten piyasada 3-4 Mioya satmaya değmez

Şu çöpleri temizleyip rotasyonda iş yapacak adam gibi bir orta saha alalım D.Amartey tarzı vahşi orta saha lazım dakika 60 gibi oyundan kopmaya başladığımızda sahaya atlayıp rakibi paramparça edecek orta saha ...

Eren iyi bir forward Sinan ise kafasını toplarsa fena sayılmayacak bir kanat forward muhtemelen bunlarla devam edecez

Eren tank gibi ağır sadece ayağına top isteyen biri hareketli değil adam geçemez topu kafasına ayağına atarsan belki gol atar bu takımın ancak 3. Forveti olur

Aslolan Galatasaray'dır

Eren tank gibi ağır sadece ayağına top isteyen biri hareketli değil adam geçemez topu kafasına ayağına atarsan belki gol atar bu takımın ancak 3. Forveti olur

Aslolan Galatasaray'dır

eren_derdiyok_rovasata_yi_degerlendirdi_h12508_e5a17.webp
Golcü gibi golcü bu adam,Eren Derdiyok takımımız için değerli bir oyuncudur harcamayalım

Bizim defans nasıl çakılı oynuyor ya? Maicon hücuma çıktığımızda Mariano'ya yaklaşıp sağ bek gibi oynuyor. İlginç çakılı denmesi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Başka bir şeyi kastetmediyse eğer imkansız öyle oynamamız.

Ekli dosyayı görüntüle 17828
Golcü gibi golcü bu adam,Eren Derdiyok takımımız için değerli bir oyuncudur harcamayalım

İki şövalye tepeledi diye ereni battal gazi sandın sanırım soruyu tersten sorayım geride olduğumuz bir maç düşün yedeklerden eren oyuna giriyor evet eren bu maçı kurtarır diyebilirmisin

Aslolan Galatasaray'dır

Şayet doğruysa arda bize transferin son gününü bekleyin başka talip olmazsa gelirim demiş eğer bu doğruysa adam hala bizi yani çıktığı takımı beğenmiyor demektir bizimkilerde hala arda arda diyor kibir abidesi

Aslolan Galatasaray'dır

İki şövalye tepeledi diye ereni battal gazi sandın sanırım soruyu tersten sorayım geride olduğumuz bir maç düşün yedeklerden eren oyuna giriyor evet eren bu maçı kurtarır diyebilirmisin

Aslolan Galatasaray'dır

Eren As forvet olmalıdır diyeyim o vakit onun kalitesindeki topçuyu ancak böyle özetleyebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt